Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Skals skal atter op på vægten

Allan Dalum Pedersen og Helle Lindegaard er klar til at guide deltagerne igennem en ny omgang af Skals På Vægten. En bedre og sundere livsstil skal gerne være resultatet for deltagerne. Arkivfoto.
I kampen for en sundere livsstil præsenteres endnu en omgang af Skals På Vægten - Din Sunde Livsstil.
Annonce

Skals: Under titlen "Skals på vægten - Din sunde Livsstil" inviterer fitnessafdelingen i Skals Idrætscenter til informationsmøde den 22. oktober kl. 19 i Skals Idrætscenter. Mødet skal oplyse deltagere om en ny omgang af det populære koncept, hvor man med kost og motion kan forbedre sin livsstil.

Efter mødet begynder et forløb, hvor man kan få opfølgende råd og vejledning, så man kan blive og forblive sundere. Helle Lindegaard og Allan Dalum er de to instruktører på forløbet, og for dem er det vigtigt at understrege, at der ikke er tale om en slankekur.

- Det handler ikke kun om vægttab. Der er jo for eksempel begrebet "tyndfed", hvor man virker normalvægtig men alligevel har meget af det farlige fedt omkring organerne. Så der er mere tale om en livsstilsændring og et tilbud for folk, der gerne vil leve sundere, fortæller Allan Dalum Pedersen.

Annonce

Godt fællesskab

Under forløbet vil der være fokus på både kost og motion. Der er fællestræning og vejning hver 14. dag, og første gang er den 5. november. Her får alle deltagere udleveret en personlig mappe med vejeskemaer og grundviden om kost og træning. I julemåneden er der hjælp til at overkomme de mange fristelser på en fornuftig måde, og i det hele taget er forløbet med fællesskabet i fokus.

- Ud over en bedre livsstil kan man også få nye venner og et fantastisk fællesskab, fortæller Allan Dalum Pedersen.

Forløbet slutter af med et såkaldt OCR-løb (obstacle course race, som er en slags forhindringsløb i forskelligt terræn, red.), der er udfordrende men ikke sværere end alle kan være med. En sidste måling og vejning bliver det også til, så deltagerne kan se hvor meget de har flyttet sig.

- På de tidligere forløb har vi set nogle, der ifølge tallet på vægten ikke rigtig har tabt sig, men i stedet har omdannet fedt til muskler. Det er derfor vi også tager målinger flere steder på kroppen, for der kan man virkelig se det, fortæller Allan Dalum Pedersen.

Der er plads til maksimalt 25 deltagere på holdet, og så har de to instruktører også god tid til hver enkelt deltager. Det koster 300 kroner at være med og de bliver brugt på fælles, sjove aktiviteter. Der er tilmelding til forløbet senest den 30. oktober.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce