Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Skumringstime på biblioteket: Vil puste liv i gammel tradition

Der er endnu engang skumringstime med fortællinger på Møldrup Bibliotek.

Møldrup: I forbindelse med den nordiske litteraturuge afholder Møldrup Bibliotek igen skumringstime - en times højtlæsning i den mørke tid.

Det sker mandag den 9. november klokken 17, hvor sognepræst Hannah Kortnum Mogensen vil puste nyt liv i den ældgamle nordiske fortælletradition og i stearinlysets skær læse op for voksne.

"Vi glæder os meget til at deltage, og  vi håber, at der også i år er mange, der vil tage rigtig godt imod skumringstime i Møldrup, og der bliver selvfølgelig taget de nødvendige forholdsregler i forhold til corona, og deltagerne vil sidde på række med god afstand. Der vil i år ikke være kaffe og te, men sodavand og lidt chokolade som forfriskning. Deltagerne skal bruge mundbind, fortæller bibliotekar Kirsten Sørensen i en pressemeddelelse.

Annonce

Det er tredje gang Møldrup Bibliotek deltager i den Nordiske Litteraturuge. Det er ganske gratis at deltage, men der er denne gang et begrænset antal pladser, og der er tilmelding til arrangementet enten på Møldrup Bibliotek i åbningstiden eller via Viborg Bibliotekernes hjemmeside.

"Så vi slukker det elektriske lys og tænder et levende lys. Kom og vær en del af den samme højtlæsningsoplevelse som mere end 150.000 personer rundt om i verden er. Alle er velkomne," opfordrer Kirsten Sørensen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Glade Skals-spejdere på sommerlejr

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Lokale pengeinstitutter med i fusion - bliver til Sparekassen Danmark

Mest læste

Seneste nyt

Annonce