Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Sogn mangler medlemmer til menighedsråd

Aktiviteterne i Roum kirke vil blive færre, hvis sognet ikke har et velfungerende menighedsråd, advarer man i Roum.
Annonce

Roum: Menighedsrådet i Roum Sogn består af fem personer, og derudover er præsten en del af rådet. Ved det netop afholdte valg, der foregik i forsamlingshuset, blev der valgt to personer, og således er der indkaldt til endnu en valgforsamling. Den foregår samme sted onsdag den 7. oktober, hvor menighedsrådet håber, at der kan vælges tre personer mere.

Svend Høgh og Birthe Jensen er valgt til det kommende menighedsråd, mens Alice Petersen og Lars Iversen er valgt som stedfortrædere.

"I menighedsrådet håber vi meget, at nogle vil slutte op om den kommende valgforsamling og vil være med til at bevare vores kirke og sogn. Hvis ikke vi kan danne et menighedsråd, må vi se os underlagt andre, og det bliver så ikke lokale personer, der kommer til at varetage beslutninger omkring vores kirke og sogn," lyder den klare opfordring fra det eksisterende menighedsråd i en pressemeddelelse.

Arbejdet i menighedsrådet giver den enkelte mulighed for at sætte sit præg på, hvad der skal foregå i kirken, på kirkegården og i sognet. Samtidig er der en sund økonomi, og blandt andet står der et beløb fra salg af forpagtergården, som skal anvendes til gavn og glæde for sognet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce