Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Sommeren synger på sidste vers: Sommersang slut for denne gang

Sommersang ved Søen 2020, Møldrup
Annonce

Møldrup: September bød på den sidste sommersang ved søen i Møldrup i indeværende år.

Det var som de andre gange igen Kunst- og Skulpturgruppen under Møldrup Borgerforening, der inviterede, og de var så heldige at kunne byde velkommen med solskin og en sø, der viste sig fra sin smukkeste side.

"Vi er meget glade for den overvældende opbakning til de to arrangementer vi har kunnet afholde i år. Vi har været begunstiget af et dejligt vejr og meget engagerede musikere og forsangere, så er det en glæde at arrangere noget, når så mange i alle aldre deltager," siger Kunst- og Skulpturgruppen i en pressemeddelelse.

Den ene af sangerne, Niels Jørn Trinderup, havde til sommersang sidste år digtet en helt ny sang om Sommersang ved søen. Den er i år blevet udvidet med endnu et vers og er lystigt blevet sunget til hver sommersang.

Sommersang ved Søen 2020, Møldrup

Sommersang ved søen vender tilbage igen til næste år, og her håber arrangørerne, at det bliver muligt at gennemføre hele rækken af sangaftner.  Der er tillige planlagt skumringssang på biblioteket den 7. december - det bliver med advents- og julesange.

"Vi har været omkring 130 mennesker i alt til de to gange sommersang i de dejlige omgivelser ved søen, og det er vi meget tilfredse med. Vi bringer en stor tak til deltagerne, sangerne og musikerne. Det er dejligt at arrangere noget med så stor opbakning," lyder det fra Kunst- og Skulpturgruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce