Annonce
Rundt om Viborg

Steen er Klejtrups nye brugsmand

50-årige Steen Timm er ny uddeler i Dagli' Brugsen i Klejtrup, og han er rigtig glad for den fine modtagelse. Foto: Dorte Søgård Schou.
Steen Timm har mange års erfaring som købmand og brugsmand, og nu er han havnet i Klejtrup. Det er han rigtig glad for, for hele tanken om en medlemsejet brugs i et velfungerende lokalsamfund tiltaler ham.
Annonce

Klejtrup: Fremover er det 50-årige Steen Timm, man kan møde som uddeler i Daglig Brugsen i Klejtrup når man gør sine daglige indkøb. Coop-koncernen kender han for så vidt godt, idet han i de seneste 14 år har været ansat her. Senest i Dagli' Brugsen i Vivild på Djursland og før det i Suldrup ved Haverslev. Fælles for de butikker er, at de er ejet direkte af Coop og ikke som i Klejtrup, hvor der er tale om en foreningsejet brugs.

Her har man nemlig mulighed for at præge det hele mere, og i sidste ende skulle det gerne komme medlemmerne til gavn.

- Det er en af grundene til jeg skiftede job, fortæller Steen Timm, der i det hele taget glæder sig over at være kommet til Klejtrup.

- Det er virkelig en positiv by at komme ind i og alle vil en det godt. Det virker som om man står sammen om ting og der er en positiv stemning, hvor man gerne vil sin brugs, siger han og tilføjer at han har fået alle tiders modtagelse både af kunder og også personalet, som han kalder rigtig dygtige.

Annonce

Goddag og farvel

Steen Timm begyndte i jobbet som uddeler i Klejtrup den 1. maj. Således har hans første tid - udover den positive modtagelse - været ganske meget præget af corona-krisen. Således har der ikke været mulighed for at markere skiftet i Daglig' Brugsen i Klejtrup, hvor den mangeårige uddeler Erling Andersen har takket af som uddeler.

- Tiderne gør jo, at vi hverken har sagt ordenlig, offentligt farvel til Erling eller goddag til mig, og folk har da også været lidt overraskede over, at der pludselig er kommet en ny uddeler. Måske markeres det senere, og det er mest synd for Erling, men det er sådan tiderne er, siger Steen Timm.

Rent handelsmæssigt har Steen Timm fået en god start:

- Corona-tiden har været positiv for os på den måde, at folk virkelig har været gode til at handle lokalt, og det kan ses på omsætningen. Det håber vi selvfølgelig de vil blive ved med, siger Steen Timm.

Annonce

En aktiv medspiller

Steen Timm bor til daglig i Spentrup nær Randers med sin familie, der består af kone og to børn. I sin fritid holder han af at cykle såvel landevejscykling som mountainbike, og enkelte campingture bliver det også til. Ellers er livet som købmand eller brugsuddeler et, hvor arbejdstiderne gerne overstiger 37 timer. Faktisk er det lidt en livsstil, og det er en, Steen Timm godt kan lide.

- For at være uddeler skal man nok være socialt anlagt og udadvendt. Og man er nødt til at være velorienteret. Selvom man ikke bor i samme by hvor man arbejder, er det tit sådan at man er mere velorienteret om lokalsamfundet end i den by, hvor man selv bor, siger Steen Timm, der også vil sørge for at bakke de lokale initiativer i Klejtrup op.

- Jeg vil i hvert fald gerne være med som en aktiv medspiller, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce