Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Sved på panden - for hele familien

Med familiesport ønsker Møldrup Gymnasikforening at give hele familien en mulighed for at få sig rørt i fællesskab. Se flere billeder på hjemmesiden umaa.dk Privatfoto.
Familiesport har set dagens lys i Møldrup og lørdagens succes håber gymnastikforeningen at kunne gentage til foråret.
Annonce

Møldrup: Et nyt tiltag - familiesport - har set dagens lys i Møldrup, og bag initiativet står Møldrup Gymnastikforening, der med tilbuddet ønsker at skabe rammerne for at hele familien kan få en aktiv oplevelse sammen.

Lørdag formiddag startede med børneyoga ved gæsteinstruktør Sanni Dalsgaard. Her blev kroppen, motorikken og fantasien udfordret og udforsket. Imens blev der svedt i hallen til en god omgang hockey og der blev øgså ytret ønske om revanche fra det tabende hold.

- Aktiviteterne fortsatte efterfølgende med fælles hockey, boldspil, sanse- og motorikbane og højt humør på tværs af alle aldre. Formålet med dagen var, at man som familie kunne være aktive sammen og det må siges at lykkes, udtaler Mie Uldahl Faurskov og Louise Axelsen Nielsen tilføjer, at alle fremmødte gav den fuld gas fra start til slut.

Bestyrelsesmedlemmerne Mie Uldahl Faurskov og Louise Axelsen Nielsen, der står bag arrangementet, har ønsket at sætte fokus på glæden ved at bevæge sig sammen som familie, og netop denne formiddag skabte rammen for, at man individuelt og sammen kunne være aktive i samme rum.

Glæden ved at bevæge sig sammen, børn, unge og voksne var ikke til at skjule og ønsket om en gentagelse blev da også nævnt da formiddagen var omme. Ikke kun Gymnastikforeningen synes, at Familiesport er en fantastisk ide, MTIF og Toms Guldpulje ønskede nemlig at sponsorerer at bidrag for at bakke op om dette event. Gymnastikforeningen har planer om at gentage succesen igen til foråret og håber at se mange glade familier til en aktiv dag og herved give lokalområdets familier et alternativt tilbud til en lørdagsaktivitet.

Familiesport i Møldrup. Privatfoto.
Familiesport i Møldrup. Privatfoto.
Familiesport i Møldrup. Privatfoto.
Familiesport i Møldrup. Privatfoto.
Familiesport i Møldrup. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce