Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Tiden er inde til nye ejere: Hjarbæk Kro er sat til salg

Den hyggelige og lokalt meget kendte Hjarbæk Kro er nu sat til salg. Foto: Mette Løgstrup
Det populære spisested med den fænomenale udsigt skal ikke længere være familien Pedersens. Planen er at sælge til den rette køber.
Annonce

Hjarbæk: Hjarbæk Kro er blevet sat til salg. Den gule bygning, der ligger velplaceret helt ud til Hjarbæk Fjord, har i knap 15 år været drevet af "Nalle" - Erland Pedersen - og hans kone Jannie, men de har nu nået pensionsalderen. Samtidig ønsker sønnen Troels Dyhr Pedersen og hans hustru, Sandie Dyhr Pedersen, at bruge mere tid med deres datter.

Derfor er det "med vemod," at kroen nu skal sælges, lyder det i et Facebook-opslag fra familien bag spisestedet.

Her understreges det også, at kroen "altid har været og stadig er vores hjertebarn". Det betyder blandt andet, at Hjarbæk Kro ifølge planen kun sælges til den eller de helt rigtige, som vil køre kroen videre i den samme ånd.

Der har været kro i bygningen ved Hjarbæk Havn siden 1867. Ifølge Bunzel Erhverv, som formidler ejendomme og forpagtninger inden for hotel- og restaurationsbranchen, har Hjarbæk Kro en omsætning på syv millioner kroner om året plus moms.

Hjarbæk Kro, der drives som et familieforetagende af Jannie og Erland "Nalle" Pedersen samt Troels og Sandie Dyhr Pedersen, kan nu erhvervs af "den rigtige køber". Arkivfoto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce