Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

To vindere i Møldrups julekonkurrence

Clara Nielsen vandt for børnenes vedkommende, mens Lisbeth Pedersen vandt i voksengruppen. Til december er Team Møldrup igen klar med 24 julelåger rundt omkring i byen.

Møldrup: December bød på julekalender i stor stil i Møldrup, hvor 24 julepyntede vinduer rundt om i byen spredte julestemning.

I den indlagte konkurrence skulle der tælles, hvor mange julehjerter der var i de 24 vinduer, og vinderen blev udtrukket den 27. december hos Min Købmand.

I de 24 pyntede vinduer var der i alt 219 hjerter, og til trods for mange gode bud var der desværre ingen der havde gættet det rigtige antal. Der skulle naturligvis alligevel findes vindere, så det blev Lisbeth Pedersen, som var tættest på det rigtige svar blandt de voksne, mens det var Clara Nielsen i børnegruppen.

Annonce

Arrangører tilfredse

Til Lisbeth Pedersen var der en julekurv sponseret af den lokale handelsstandsforening, mens Clara Nielsen vandt en hygge-kurv sponseret af Min Købmand.

"Vi vil gerne sige tusind tak for alle svarene, og vi er rigtig godt tilfredse med fremmøde og deltagelse og næste år håber vi på, at endnu flere har lyst til at vandre rundt i Møldrup og deltage. Vi har hygget os med at lave julevinduer, og da det er første år, vi prøver at arrangere, har der også været lidt begynderfejl. Vi siger pyt og er klar til at prøve til december igen," lyder det fra Team Nissegruppen fra Team Møldrup i en pressemeddelelse.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce