Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Travlhed i lokal rideklub

Vasehus Rideklub har haft et travlt 2019, der har kulmineret med diverse juleafslutninger. Privatfoto.
Annonce

Hvornum: Vasehus Rideklub, der holder til på Vasehus Ridecenter, har ganske travlt i øjeblikket. Foruden de almindelige rideskoleaktiviteter, tilbydes der nemlig også handicapridning. I det indeværende år har centeret udvidet handicapafdelingen, så der i skrivende stund er hele 32 hold med ridefysioterapi i klubben.

Ridefysioterapi henvender sig til alle med større eller mindre handicap, hvor man med en henvisning fra sin læge har mulighed for at få dækket omkostningerne forbundet med behandlingen via sygesikringen. På ridecenteret er fem ridefysioterapeuter tilknyttet og der rides alle ugens hverdage.

I alt har rideklubben 72 hold på ugentlig basis, og netop nu er man i gang med at bygge en ny stald til 44 heste. Den forventes færdig til foråret.

- Det et meget spændende projekt, som resulterer i en moderne stald med opdaterede faciliteter til vores pensionærer, siger ejer og daglig leder af Vasehus Ridecenter, Elisabeth Jensen, i en pressemeddelelse.

- Stalden bliver delt op i fire afsnit, og i midten af stalden bliver der et fælles område med opsadling og sadelrum. Alle bokse får vindue ud til det fri så hesten kan få al den friske luft den har behov for, fortæller hun videre.

December har blandt andet budt på det årlige juleshow. Aktiviteterne på dagen bestod blandt andet af lucia-optog, uddeling af præmier til championatvindere, en lille kvadrilleopvisning, masser af nisser, Europas mindste kårede hoppe på 66 centimeter sammen med verdens højeste hesterace - shiren på 190 centimeter - en springkvadrille med 3'er ponyer, kæmpekvadrille med 16 ryttere, dans om juletræet og sidst men ikke mindst: julemanden i kane med godteposer.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce