Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Vildt vokseværk: Aalestrup-virksomhed udvider endnu en gang

Adminstrerende direktør på Treco A/S, Preben Pedersen, glæder sig over, at virksomhedens koncept med dedikeret produktion nu kræver mere plads. Arkivfoto.

Treco A/S i Aalestrup må endnu engang udvide. Det skyldes blandt andet et succesfuldt koncept med såkaldt dedikeret produktion.

Annonce

Aalestrup: Det går godt på metalfabrikken Treco i Aalestrup i øjeblikket - så godt at man endnu engang må udvide produktionen. Det betyder 3000 ekstra kvadratmeter at boltre sig på i Aalestrup-virksomheden, og med udvidelsen kommer det samlede produktionsareal op på 14.000 kvadratmeter fordelt på to produktionsbygninger.

Udvidelsen kommer især som følge af en stor interesse for Trecos koncept om dedikeret produktion, og at det netop er en stor del af grunden, passer Preben Pedersen, administrerende direktør, rigtig godt.

- Vores langsigtede strategi er at øge volumen på dedikeret produktion. Så det er selvfølgelig fantastisk, at vi allerede efter halvandet år med konceptet må udvide igen, siger han.

Annonce

I trygge hænder

Konceptet med dedikeret produktion blev startet i 2017, og derfor investerede man også dengang i en produktionsbygning på 4000 kvadratmeter. Med dedikeret produktion får virksomheden den nødvendige kapacitet til at håndtere en stor og omfattende produktion.

- Med dedikeret produktion får kunden sit eget produktions-setup, hvor vores medarbejdere kun fokuserer på den specifikke kundes produktion, forklarer Preben Pedersen.

Dedikeret produktion foregår i en separat produktionsbygning, så denne type produktion er adskilt fra resten af produktionen, og dermed undgår man, at en stor produktion fjerner fokus fra virksomhedens andre kunder.

- Vores mission er at være en fleksibel samarbejdspartner, og det opnår vi ved at opdele produktionen på denne måde. Alle kunder er vigtige, og det er vores opgave at få vores kunder til at føle, at de er i trygge hænder med os, siger Preben Pedersen.

Annonce

En positiv effekt

En af virksomhedens nuværende kunder, der benytter sig af dedikeret produktion, er den største kunde, Treco nogensinde har haft.

- Når folk hører, vi kan håndtere så stor en kunde, så hjælper det os selvfølgelig med at overbevise potentielle kunder om, at vi er en effektiv produktionspartner, siger Preben Pedersen og tilføjer, at en så stor kunde smitter af og har en positiv effekt på hele virksomheden.

- Vores håndtering af denne kunde har hjulpet os med at få nye kunder, og vi har nye kunder i på vej, der ønsker en lignende løsning, fortæller Preben Pedersen.

Foruden den ekstra produktionsplads har virksomheden foretaget flere investeringer i blandt andet robotsvejsere, en ekstra kantpresser, en pallerobot og en ekstra port for bedre at kunne klare modtagelse og afsendelse af varer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce