Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Yngre kræfter overtager rattet i Vesthimmerlands Begravelse

Bedemand Jens Møller overlader forretningen til Ditte Immersen Dalgaard. Privatfoto.
Bedemand Jens Møller overdrager forretningen til Ditte Immersen Dalgaard. Han stopper dog ikke med at arbejde.
Annonce

Vesthimmerland: Fredag den 1. maj bliver en både en vemodig og en glædelig dag for bedemand Jens Møller, Aalestrup. Efter 11 år som indehaver af Vesthimmerlands Begravelse overdrager han forretningen til yngre kræfter. Men han slipper ikke arbejdet, som han har været så glad for gennem alle årene. Jens Møller bliver nemlig ansat hos sin efterfølger, hvor han fortsat kan betjene kunderne i området. Det er 41-årige Ditte Immersen Dalgaard, som overtager forretningen. Hun driver i forvejen Farsø Begravelsesforretning, som hun overtog i 2018. - Selv om det er vemodigt at sælge, så glæder jeg mig til at komme ind i noget nyt og få mere sparring med kolleger. Det er også en fordel at være flere for at opretholde en fornuftig forretningsmodel, siger Jens Møller.

Annonce

Større fleksibilitet

Vesthimmerlands Begravelse og Farsø Begravelsesforretning er begge enkeltmandsvirksomheder, og med overtagelsen får Ditte Immersen Dalgaard flere strenge at spille på. De to forretninger bibeholder begge deres navne, telefonnumre, adresser, og ansigterne bliver som nævnt også de samme. Fra 1. juni bliver Trine Rybjerg også ansat i firmaet, så der bliver større fleksibilitet til gavn for både kunder og personale i en forretning, der aldrig holder lukket. Ditte Immersen Dalgaard glæder sig også til det nye samarbejde: - Målet med overtagelsen er sådan set ikke at blive større, men mulighederne ved at have kolleger i dagligdagen er attraktive, og gør min forretning mindre sårbar. Jeg havde i forvejen et godt samarbejde med Jens Møller, hvis forretning på mange måder ligner min egen. Derfor var det også en let beslutning, da han spurgte, om jeg var interesseret i at overtage hans forretning, siger Ditte Immersen Dalgaard.

Annonce

Gode år

Vesthimmerlands Begravelse blev etableret af Jens Fisker i 1994. I 2009 blev Jens Møller en del af forretningen, som han overtog helt i 2012. - Det har været gode og lærerige år, og jeg ville også gerne have fortsat flere år endnu. Men man skal stoppe mens legen er god, siger Jens Møller, der med status af medarbejder får mere tid til både børnebørn og campingvogn. - Jeg vil ved denne lejlighed gerne takke for den tillid, som jeg er blevet vist gennem alle årene. Jeg håber, samme tillid vil blive vist til Ditte, slutter Jens Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce