Annoncørbetalt indhold

Find det helt rette hundefoder til din hund - om det er tørfodder eller barf

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af produkteksperten.dk

Det vigtigste du skal tænkte på, når du anskaffer dig et nyt familiemedlem i form af en hund, er hvilken hundefoder du giver den. Det er essentielt at have korrekt mad til den, da det, ligesom ved mennesker, er brændstof til at komme igennem dagen.


Den rigtige hundefoder gør at du kan holde din hund sund og rask resten af livet, og det vil alle vel gerne ønske for deres hund. Det kan dog være en jungle af udvælge det helt rigtige hundefoder, da der både er tørfoder, barf og andre spændende fodertyper.


Heldigvis er der flere forskellige steder, hvor du kan læse bedst i test af foder til din hund, så du kan få hjælp til at udvælge det helt rigtige foder til din hund. Du kan med fordel læse og gennemgå flere af dem, så du kan sætte dig ind i om barf eller tørfoder er det rette for din hund.


Føden til dine dyr er ikke blot for at gøre hunden mæt, men også for at give den overskud, energi og helbredet. Når du vurderer det rigtige hundefoder, tørfoder eller barf, er det vigtigt først og fremmest at vurdere nogle faktorer ved din hund: Pels, afføring, energiniveau og størrelse.


Det kan variere en masse, hvad der er godt for din hund og hvad der ikke er godt for din hund. Ligesom mennesker varierer hver enkel hund og det kan derfor være svært at finde det helt rette.


Hvad vurderer man efter i test af hundefoder eller barf?

De fleste steder der tester hundefoder ser på forskellige parametre, men det som ofte går igen er: Energiindholdet, fedtindholdet, kalciumindholdet og mineral- og vitaminindholdet. Når du fodrer din hund skal du være opmærksom på at den får alle de rigtige vitaminer og mineraler, og det gør den hovedsageligt gennem sin mad.


Der findes et hav af mærker, brands og virksomheder, som tilbyder hundefoder og barf, og vi kommer herunder ind på et par stykker af dem: Nogle af de forskellige produkter og mærker, som findes på markedet er blandt andet:


  • First Buddy: Dette mærke er et velkendt og populært mærke for mange. Det fremstilles af de bedste råvarer, og det startede som et ønske om at lave glutenfri produkter til hunde i kvalitet. 
  • First Choice hundefoder: Dette foder er kvalitetsfoder fra Canada, og de har fokus på at støtte bedst muligt de behov din hund har. Du får her en masse foder for pengene.
  • ZiwiPeak: Deres type foder er barf, som er råfoder. Barf er råfodring med kød fra diverse dyr. Det er en masse smag for din hund og ZiwiPeak giver tilfredshedsgaranti for deres produkter. 


Selvom du har valgt et produkt, er det vigtigt, at du holder øje med din hund undervejs. Du skal holde øje med hvordan den reagerer på det hundefoder du giver den uanset om det er barf eller tørfoder. Hold øje med om den bliver oppustet, pelsen ændres eller afføringen ændres til det dårlige.


Er du stadig i tvivl om dit hundefoder, så tag og besøg Produkteksperten.dk, som også anbefaler og tester produkter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit