Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Årets KGI'er

Dorte Heide (tv) fik prisen som årets KGI'er overrakt af Rikke Øxenberg. Privatfoto
Annonce

Nørreby: Inden den netop overståede Sportsuge i Klinte Grindløse lukkede ned fandt den traditionelle og ærefulde kåring af Årets KGI'er sted. Det blev Dorte Heide, kvinden med det store overskud, som fik den fine titel i 2018.

- Du har lagt en kæmpe arbejdsindsats i KGI i mange år. Du startede som aktiv forælder, og du har i den grad været alsidig med din frivillige hjælp, lød det blandt andet i begrundelsen fra Klinte Grindløse IF's formand, Rikke Øxenberg, som overrakte pokal og gave som det synlige bevis på taknemmeligheden.

Dorte Heide har været involveret i utallige aktiviteter i KGI. Mangeårigt bestyrelsesarbejde, herunder som formand i fire år, og en masse praktiske opgaver har været forbi Dorte Heides hænder.

- Du har især elsket arbejdet med de unge mennesker, der er kommet i KGI, og ingen tvivl om at du også er blevet elsket af de mange unge, som er kommet i ungdomsklubben de 9 år den eksisterede, lød det.

- Her i marts stoppede du så i bestyrelsen. Det blev vi selvfølgelig kede af, men vi ved at du fortsat vil hjælpe, hvor du kan, sluttede Rikke Øxenberg hæderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce