Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Ænder svømmer om kap med uhyre

Kjeld Auerbo Pedersen har styr på Loch Ness-uhyret, der nyder nogle dage på marinastranden inden der findes en vinder, som kan følge den hjem. Foto: Thomas Gregersen
Annonce

Bogense: Skotter var temaet ved fredagens by Night i Bogense, men det skotske islæt får også en lille afsmitning på denne weekends Rosenfestival. Lions Club Bogense arrangerer traditionen tro et stort anderæs i Bybækken, hvor 2000 gule badeænder sættes fri den 4. august klokken 11.

Hver eneste badeand har sit eget nummer - et tilsvarende antal lodsedler er sat til salg og der er præmier for mere end 35.000 kroner.

Traditionen tro er der også en speciel gæstestjerne, der udfordrer ænderne på strækningen. I år er det et lysegrønt Loch Ness-uhyre, der medfører en ekstra præmie.

- Vi skal jo have nogen til at følge Nessie hjem efter by Night, så ekstrapræmien er et rejsegavekort på 4000 kroner, så man kan komme to personer til Skotland, fortæller Kjeld Auerbo Pedersen, der er præsident i Lions Club Bogense og manden bag anderæset, der hvert år leverer et flot overskud videre til foreningens godgørende formål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce