Annonce
Ugeavisen Nordfyn

10. sæson: Michel er klar med årets is på Hasmark Strand

Michel Lind Schiødts byder allerede i påsken på muligheden for at nyde årets første is. Det er hans 10. sæson med grill og minigolf, som han overtog efter sin far. Foto: Thomas Gregersen
Michel Lind Schiødts har slået dørene op til en ny issæson i Hasmark. Det bliver hans 10. i Hasmark Grill og Minigolf, og der er sket store forandringer, siden han overtog huset af sin far.

Hasmark: 2020 blev et rekordår for Hasmark Grill og Minigolf, og indehaver Michel Lind Schiødts tror på, at 2021 - hans 10. sæson på den populære badestrand - bliver endnu bedre.

- Hasmark er blevet sådan et trygt sted, der tiltrækker børnefamilierne, og langt de fleste skal jo holde ferie indenfor landets grænser. Sidste år var vejret i juli ikke en gang specielt godt, men alligevel gik det rigtig stærkt.

Siden han overtog grillen og ishuset fra sin far er omsætningen firdoblet, og der er i dag mere end 20 ansatte.

Det er da heller ikke meget solcreme, Michel Lind Schiødts selv får brug for i løbet af en dansk sommer. I løbet af sæsonen arbejder han fra tidligt om morgenen til cirka midnat, inden der er gjort rent, lukket og bestilt varer til dagen efter.

Annonce

Tager revanche om vinteren

Til gengæld kan han holde fri hele vinteren, hvor han og familien gerne tager en længere ferie i for eksempel Thailand.

- Det er selvfølgelig hårdt ikke at kunne sidde og grille med familien hjemme på terrassen en sommeraften, men til gengæld er det også fantastisk at have hele vinteren, hvor jeg kun behøver at lave noget, når jeg har lyst, mener han.


Det er selvfølgelig hårdt ikke at kunne sidde og grille med familien hjemme på terrassen en sommeraften, men til gengæld er det også fantastisk at have hele vinteren, hvor jeg kun behøver at lave noget, når jeg har lyst

Michel Lind Schiødts


Som regel bliver en del af vinteren brugt på projekter med at vedligeholde og bygge om på ishuset.

I år har det indvendige fået en opdatering med blandt andet nye bordplader og trækunstner Allan Bo Jensen har omdannet et stort kastanjetræ til måske landets største isvaffel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce