Annonce
Ugeavisen Nordfyn

900 juniorgymnaster til galla i Søndersø

Der var 900 gymnaster på gulvet i Søndersø Hallen. Foto: Arne Rasmussen
Søndersø Hallen var lørdag fyldt med gymnaster, og næste weekend går det løs igen med et lige så stort landsdelsstævne for de yngre - 10-14 årige.
Annonce

Søndersø, Gymnastik, Juniorgalla 2019:

Lysshow, høj musik og gymnastik i alle afskygninger var lørdagens festlige menu i Søndersø Hallen, som lagde gulv til en af sæsonens sidste opvisninger. Hele 900 juniorgymnaster fra primært Fyn, men også tre hold fra Jylland og et enkelt fra Sjælland, deltog i Juniorgalla 2019, som blev til i et samarbejde mellem Søndersø Gymnastikforening og DGI Fyn.

-Og i aften er der fest. På tre kvarter, efter sidste opvisning, dækker vi op til alle 900 deltagere, og så er der spisning med efterfølgende discotek, fortalte to af hovedkræfterne bag Juniorgallaen, stævneleder Peter Jeppesen og Søndersø-leder Jakob Hemmingsen, mens det gik løs på gulvet til blinkende lygter og dunkende rytmer.

60 frivillige sørgede for festen og som om det ikke var nok, så går det løs på lørdag igen. Her er det et lige så stort landsdelsstævne for de yngre - 10-14 årige.

Mange brugte Juniorgallaen som sæsonafslutning.

-Men vi har en enkelt opvisning mere og så er der flere, der fortsætter frem mod en Tysklandstur til sommer, fortalte Peter Jeppesen midt på den travle gymnastikdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce