Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Andesteg og Klaus fra Servants skabte stemning i forsamlingshuset

- Der er simpelthen altid sådan en fantastisk og hjertevarm stemning her i forsamlingshuset. Så vi glæder os meget til at komme igen, understregede Klaus Strand-Holm efter arrangementet. PR-foto
Søndag på mortensaftens dag var der musikalske gætterier og andesteg i Skovby Forsamlingshus. Alle pladser var udsolgt.
Annonce

Skovby: Musik og mad er tydeligvis en populær kombination. Værtsparret Kirsten og Knud Erik Hansen i Skovby Forsamlingshus havde i hvert fald udsolgt, da Karin og Klaus Strand-Holm fra bandet Klaus & Servants kom forbi med deres tv-populære musikquiz og fik publikum til at gætte med til tonerne af andesteg og ris a la mande.

I tv af "Syng Med & Tip Et Hit", der for nylig har afsluttet tredje sæson på DK4, har publikum hjemme i stuerne kunnet synge og gætte med, når Klaus & Servants sammen med Torben Lendager fra The Walkers, Dorthe Kollo, Dario Campeotto og en række andre folkekære kunstnere har sunget hits og slagere fra flere årtier. Men i Skovby Forsamlingshus var det altså live-versionen, der kom forbi.

Karin og Klaus Strand-Holm fra bandet Klaus & Servants præsenterede publikum i Skovby for en musikalsk quiz. PR-foto
Annonce

Helt nyt nummer

Efter mortensanden gættede publikum med på de spørgsmål, som fru Karin stillede, mens Klaus Strand-Holm spillede og sang kendte melodier og ørehængere fra de seneste fem årtier.

Mens krydserne på tipskuponerne blev talt op og kaffen indtaget, spillede Klaus Strand-Holm nogle af sine egne hits – blandt andet "Bank tre gange" og "Herstedvester". Og til publikums begejstring spillede den populære kapelmester også et guitarnummer fra sit kommende album.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce