Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Bøllebob og trolde på skoleskemaet

5.b havde helt styr på Bøllebob - og ikke mindst var der nogle rigtigt flotte versioner af de udødelige sange fra den kendte forestilling. Foto: Thomas Gregersen
Annonce

Otterup: De almindelige skolebøger har været lagt på hylden i sidste uge, hvor 0.-6. årgang på Sletten Skoles afdeling Otterup havde emneuge emneuge hele sidste uge.

- Der har været gang i rigtig mange forskellige ting. De mindste har arbejdet med trolde-tema , hvor de har lavet troldefamilier, troldehuler og skrevet troldehistorier, fortæller viceskoleleder Mette Landtved-Holm.

De større klasser har blandt andet arbejdet med FN, andre har været i gang med projekter i samarbejde med Kulturregion Fyn med inddragelse af en grafisk kunstner og en kulturmedarbejder. I femte klasse er der blevet øvet på skolekomedien om lærernes skræk Bølle Bob.

Det meste kulminerede torsdag, hvor plejehjemmet, børnehaver og bedsteforældre var til generalprøver med masser af saftevand, kaffe og kage. Torsdag aften blev Bølle Bob igen vist for afdelingens godt 250 børn på 0.-6. klassetrin og deres forældre og søskende.

Bedsteforældre var sammen med de små fra børnehaven Mini Max inviteret til forestilling på skolen. Foto: Thomas Gregersen
De yngste byggede blandt andet troldehuler, der var meget flotte og fantasifulde. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce