Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Benefit udvider med ny afdeling: Flytter ind hos lægerne i Morud

Uffe Dahl, indehaver af Benefit Søndersø, glæder sig over, at fysioterapiklinikken vækster og med en ny satellitklinik kan dække et større område af kommunen. Arkivfoto: Dorthe Wolff
Benefit Søndersø udvider med en satellitklinik i Morud, i samme bygning som byens lægepraksis. Indehaver Uffe Dahl ser frem til at dække et større område og til det samarbejde, det kan give at flytte ind hos lægerne.

Morud: Benefit har længe haft et, så at sige, godt øje til Morud. Med planerne om at dække et større område geografisk har Morud faktisk været i kikkerten i flere år, fortæller indehaver af fysioterapiklinikken i Søndersø, Uffe Dahl.

- Det er egentlig noget, vi har barslet med gennem et par år, men vi har gerne villet have de rigtige lokaler, og det har der ikke rigtig været før nu.

Benefit har netop underskrevet en aftale om at leje sig ind i samme ejendom, hvor byens centrale lægehus ligger. Muligheden kom, da en lejer er fraflyttet sin private lejlighed i ejendommen på Centret 1. De 110 kvadratmeter har Benefit netop underskrevet en lejeaftale på, og fysioterapeuterne er nu i gang med at ombygge og indrette den tidligere lejlighed til to behandlerrum og en mindre træningssal til holdtræning.

Annonce

Attraktiv placering

Uffe Dahl fortæller, at Benefit Søndersø allerede har en del kunder, der kører fra Morud, og han tror på, at der er grundlag for endnu flere i byen.

- Det giver mening at flytte noget af vores kapacitet over i en del af kommunen, som ikke har noget (fysioterapi, red.) i forvejen, og som efterhånden, målt på indbyggere, er lige så stort som Søndersø. Vi vil gerne dække et større område geografisk, og vi skal imødekomme, at kommunen vokser. Der kommer rigtig mange tilflyttere i de her år, både i Søndersø og i Morud, og derfor er Morud et attraktivt område for os, fortæller Uffe Dahl, der vurderer, at tilbuddet om fysioterapi vil være med til at gøre byen endnu mere interessant for mulige tilflyttere.

Han peger desuden på, at placeringen i Morud er nem at komme til fra både Vissenbjerg og Odense, og endelig, at det er en meget aktiv by.

- Der er et godt foreningsliv og mange idrætsaktive i byen, så derfor vil vi kunne tilbyde noget til alle de her aktive folk, så de ikke skal transportere sig så langt for et godt behandlingstilbud.

Annonce

Samarbejde på tværs

Det nye naboskab med byens læger har også stor betydning for, at udvidelsen sker netop nu, fortæller Uffe Dahl videre.


Det betyder rigtig meget, at vi kommer ind og har et godt samarbejde med lægerne, hvor vi nemt kan sparre med hinanden på tværs. Det kan kun være en fordel for alle, også for borgerne.

Uffe Dahl, indehaver af Benefit


- Det er en væsentlig del, at vi får det her samarbejde med lægerne. Vi lejer os ind i den her tidligere lejlighed, som en af lægerne ejer, og det her samarbejde er rigtig specielt og afgørende for, at vi gør det nu. Det betyder meget, at vi kommer ind og har et godt samarbejde med lægerne, hvor vi nemt kan sparre med hinanden på tværs. Det kan kun være en fordel for alle, også for borgerne.

Annonce

Plads til flere

I første omgang skal afdelingen bemandes af én fuldtidsstilling, fordelt på de to fysioterapeuter Camilla Tang Andersen og Ejnar Thorsen. Sidstnævnte var i sin tid med til at starte Benefit Søndersø op, og Camilla Tang Andersen er en ung fysioterapeut, som især har arbejdet meget med før- og efterfødselshold.

Men forhåbningen og ambitionen er, at der bliver grundlag for flere medarbejdere i satellitten:

- Vi skal jo starte et sted, men vi kan helt sikkert se for os, at der kommer flere ansatte på stedet. Det er der helt klart potentiale til. Det kunne også være, at man skulle have nogle andre faggrupper ind, som kan leje et lokale en eller flere dage om ugen.

Det er planen, at satellitklinikken i Morud åbner for behandling den 6. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce