Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Blue Fitness åbner, men: Sportsskadede klienter må vente - David skal tjekke coronapas

Tirsdag morgen vågnede David og Anna Klærke til nyheden om, at de igen må åbne deres fitnesscenter på Bødkervej i Søndersø. Foto: Anders Ranthe
Efter fem måneders nedlukning kan Blue Fitness i Søndersø igen åbne for indendørstræningen. Dog spotter ejer David Klærke visse logistiske udfordringer.

Søndersø: - Det er virkelig dejligt at kunne komme i gang igen. Det er jo det, vi hele tiden har ventet på, siger David Klærke.

Sammen med sin hustru, Anna Klærke, ejer han Blue Fitness i Søndersø. Efter knap fem måneders nedlukning kunne han vågne til nyheden om, at de igen kan åbne dørene for deres træningshungrende medlemmer. Dog bliver det hele ikke fryd og gammen.

Normalt har medlemmerne selv mulighed for at lukke sig ind i Blue Fitness, hvilket også betyder, at David og Anna Klærke ikke altid selv er til stede i træningscenteret. Men for at sikre den fornødne kontrol med coronapas og overholdelse af de øvrige smitteforebyggende tiltag, skal alle fitnesscentre landet over fremover være bemandet.

Annonce

På kontoret har David Klærke også sin praksis som idrætsskadeterapeut. Derfor får kravene om konstant bemanding af fitnesscenteret ham også til at øjne visse logiske udfordringer.

- Normalt kan jeg sagtens nøjes med at have mit fokus på mine klienter, mens medlemmerne træner inde ved siden af. Men som det er nu, bliver jeg nok nødt til at skrue lidt ned for klientaftalen. Det er ikke en holdbar løsning at skulle tilse sine klienter, samtidig med at man også lige skal sikre sig, at de andre også overholder restriktionerne. Man kan jo ikke være to steder på en gang, siger han.

Held i uheld

Til trods for de logistiske vanskeligheder, har David og Anna Klærke alligevel valgt at genåbne Blue Fitness på Bødkervej i Søndersø på torsdag den 6. maj. Ifølge David Klærke er beslutningen ikke mindst taget med tanke på medlemmerne.

- Vi har fået rigtig mange henvendelser fra folk, mens vi har holdt lukket. Folk, der spørger, om vi ikke snart åbner igen. Sågar bekymrede forældre, der spørger, om vi ikke godt kan give deres børn lov til bare at få en enkelt træning. Derfor synes jeg også, jeg skylder dem at åbne igen. Jeg ved selv, hvor afgørende betydning træningen kan have i ens liv, siger han.

Mens medlemmerne har været forment brugen af de indendørs træningsfaciliteter, har de stadig kunnet træne på Blue Fitness' udendørs areal. Et tilbud, mange af centerets medlemmerne har benyttet sig af.


Vi har fået rigtig mange henvendelser fra folk, mens vi har holdt lukket. Folk, der spørger, om vi ikke snart åbner igen. Sågar bekymrede forældre, der spørger, om vi ikke godt kan give deres børn lov til bare at få en enkelt træning.

David Klærke


- Det har været imponerende at se, hvordan rigtig mange har taget udendørstræningen til sig. Folk har stået i minusgrader og silende regn for at benytte sig af muligheden for at træne. De er virkelig blevet glade for det, og mange overvejer at fortsætte, til trods for at vi snart genåbner for indendørstræningen, siger David Klærke.

Selvom Blue Fitness har holdt lukket, har Anna Klærke løbende sørget for hele tiden at holde centeret rent og afsprittet. Foto: Anders Ranthe

Blue Fitness har også måttet vinke farvel til nogle af deres medlemmer. Indtil videre tager David Klærke dog frafaldet med oprejst pande.

- Vi har fået henvendelser fra nogle stykker, der ønsker at indstille deres medlemskab hos os. Dog ikke i et alarmerende omfang. Mit indtryk er, at de nok havde meldt sig ud under alle omstændigheder. Det pudsige er dog, at de fleste først har henvendt sig nu her (tirsdag formiddag, red.). Det virker lidt som om, at de blevet mindet om, at de stadig er medlemmer, siger han.

Avisen har også været i kontakt med Loop Fitness i Søndersø. Centerets daglige leder Flemming Østergaard regner først med at åbne på mandag den 10. maj. Tirsdag aften vil henholdsvis Bogense Motion og Morud Fitness Center holde et bestyrelsesmøde, hvor man vil diskutere en præcis åbningsdato.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Sommerlæsning: Slug disse klassikere i din ferie

Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Bedst på toppen af Fyn: Pernille vandt for flotteste butik

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Bedste serviceoplevelse 2021: Vinspecialisten der går det ekstra skridt

Ugeavisen Nordfyn

Nikoline sprang ud som student med et 10-tal: - Jeg er synshandicappet. For mig har det altid bare været et mål at bestå

Ugeavisen Nordfyn

Kulturhus klar igen: En rigtig mand genåbnede Støberiet efter corona

Ugeavisen Nordfyn

Klumme: Det der med at yndes med ælde

Ugeavisen Nordfyn

Bedst på toppen af Fyn: Årets nyhed er Lækker by Lundgren

Ugeavisen Nordfyn

Bedst på toppen: Restaurant Møber fik stemmer i tre kategorier

Ugeavisen Nordfyn

Måske som første landkommune: Nordfyn satser på eldrevne renovationsbiler

Ugeavisen Nordfyn

100 år: Rund dag for rådhuset

Ugeavisen Nordfyn

Se videoen: Her er alle vinderne i Bedst på Toppen af Fyn

Ugeavisen Nordfyn

Moster har også succes på havnen

Ugeavisen Nordfyn

Maria Lundgren tilbyder lækre produkter: - Jeg sælger ikke bare for at sælge

Ugeavisen Nordfyn

Corona: Rigtig mand er klar til tredje omgang

Ugeavisen Nordfyn

Fiskehuset har fokus på gode råvarer: - Vi er aldrig gået på kompromis med kvaliteten

Ugeavisen Nordfyn

Et svært år som selvstændig

Ugeavisen Nordfyn

Per både kæmper og tror på drømmen

Ugeavisen Nordfyn

Jeppe er butiksbestyrer: - Det er ikke nok at have en flot butik

Ugeavisen Nordfyn

Trods et turbulent år: Ulrik kører fortsat på

Ugeavisen Nordfyn

Vicky har et stort udvalg på få kvadratmeter:  - I sidste ende gavner det alle

Ugeavisen Nordfyn

- Forretningen skal jo være indbydende

Ugeavisen Nordfyn

Intersport i Otterup er kommet stærkt igen: - Vi hjælper folk til at træne hjemme i stuen

Ugeavisen Nordfyn

Kirsten og Klaus kræser for bogenserne

Annonce