Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Bogense kom med på dillen: Padelbaner er klar til lokale og turister

Lørdag middag var der officiel indvielse af de nye padelbaner i Bogense, hvor borgmester Morten Andersen kunne klippe den røde snor til det nye anlæg ved Bogense Stadion. Foto: Thomas Gregersen
Der er efter hånden ikke den by med respekt for sig selv, der ikke har en bane til padeltennis. Lørdag middag kunne borgmester Morten Andersen så klippe snoren til to funklende nye padelbaner ved Bogense Stadion.

Bogense: Med måske Danmarks bedste udsigt over naturområdet ved Gyldensteen Strand fik Bogense lørdag middag indviet to nye baner til padeltennis, men selv om solen skinnede, borgmesteren klippede og anlægget tog sig flot ud, så har projektet ikke været helt så ligetil.

- Hele området er gammel inddæmmet havbund, så vi skulle ikke meget ned under muldlaget før der var vand, fortæller Lasse Andersen, der er formand for BG&IF.

Derfor måtte man hen og grave 500 kubikmeter jord af, dræne og køre en tilsvarende mængde sand på bagefter.

Annonce

En af veteranerne ved åbningen var Gunner Møgelvang, der sammen med nogle andre fra byens tennisklub og halinspektør Kenneth Clasen oprindeligt fik idéen til projektet.

Formand for BG&IF Lasse Andersen tog et af de første spil på det grønne kunstgræs, hvor han flere gange måtte høre for sine tvivlsomme slag, fra sin datter som han var på hold med. Foto: Thomas Gregersen

Både foreninger, frivillige, Nordfyns Kommune, Nordfyns Bank og en række lokale sponsorer har strukket sig langt, for at kunne gennemføre byggeriet, der på grund af de uforudsete problemer med undergrunden løb op i godt halvanden million kroner.

Både lokale og turister

Dermed kan den nordfynske kystby også tilbyde den sport, som har gjort et voldsomt indtog i landet i de seneste par år.

I sin tale gav borgmester Morten Andersen da også udtryk for, at anlægget både kan blive til gavn for de lokale og nogle af de mange turister der tilbringer sommeren i og omkring Bogense - og den officielle indvielse var da heller ikke færdig før den første booking bippede ind på det digitale system.

- Målet har været, at det skal være let lige at booke en times spil, så det hele kan klares via telefonen, hvor man booker en tid, betaler med mobilepay. Så modtager man en kode, som man skal taste for at komme ind, fortæller Kenneth Clasen.

Hvis man bare vil prøve spillet inden man investerer i sit bat, så er der kasser med både bolde og bat man kan låne ved banerne.


Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Her kan du bade til sommer: Seks strande kan i år hejse det blå flag

Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Efter lang tids planlægning: Nyt børnehus skal stå klar i 2023

Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Oksana flygtede med sin mor og 2-årige datter i propfyldt tog: Nu har hun fået arbejde og håb for fremtiden

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Kristina og Dina er pædagoger og vil ikke sende deres egne børn i institution: - De har bedre af at gå hjemme

Ugeavisen Nordfyn

Foredrag om Melby Kirkes klokker

Ugeavisen Nordfyn

Oplev solnedgangen til havs, når Castor kaster anker ved Æbelø

Ugeavisen Nordfyn

Stig Rossen tager vennerne med til koncert i Bogense

Ugeavisen Nordfyn

Guidet vandretur Bogense - Fogense - Hugget

Ugeavisen Nordfyn

Alder er en trinvis befrielse

Annonce