Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Boost til butikker og restauranter: Spis og køb med rabat på gult gavekort

Det nye, gule gavekort bliver sat til salg fra tirsdag den 6. april. Foto: Nordfyns Erhverv og Turisme

Nordfyn: Betal 400 kroner, men få varer for 500 kroner i en specialvarebutik eller spis og drik for samme beløb på en café eller restaurant på Nordfyn.

Dette fristende tilbud kommer fra Nordfyns Kommune, Nordfyns Erhverv og Turisme og kommunens tre handelsforeninger, der efter påske sætter et nyt, gult gavekort til salg for at give et boost til detailhandel og restauranter oven på corona-lukningen.

De gule gavekort, der altså giver dig en rabat på 20 procent, kan købes i de butikker, der også sælger de blå Gavekort Nordfyn.

Der vil blive sat 1500 gule gavekort på maksimalt 1000 kroner til salg, så hvis alle udnytter rabatmuligheden til det yderste, kan de flere end 60 specialvarebutikker, caféer og restauranter altså se frem til at få 1,5 millioner rare kroner i kassen.

Annonce

NEET betaler

De 300.000 kroner, det kan komme til at koste, hvis alle gavekort bliver solgt med det maksimale beløb på 1000 kroner, dækkes af Nordfyns Erhverv og Turisme, mens kommunen gennem Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget dækker markedsføringen af det nye gavekort.

- Jeg er glad for udvalgets opbakning, således at vi også her kan være med til at bistå detailhandlen på Nordfyn, siger udvalgsformand Mette Landtved-Holm (V) i en pressemeddelelse.


Med konceptet her sikrer vi, at pengene bliver aktiveret straks og dermed er med til at sætte gang i detailhandelen efter den alt for lange periode, som butikkerne har været lukket ned.

Per Olesen, direktør i NEET


For at sikre, at de gule gavekort ikke kommer til at ligge i en skuffe og samle støv, skal de bruges inden 1. oktober.

- Med konceptet her sikrer vi, at pengene bliver aktiveret straks og dermed er med til at sætte gang i detailhandelen efter den alt for lange periode, som butikkerne har været lukket ned, siger direktør i Nordfyns Erhverv og Turisme Per Olesen.

Salget af de gule gavekort begynder tirsdag efter påske, 6. april, og du kan eventuelt betale med et blåt gavekort. For lige nu står der mere end 700.000 ubrugte kroner på de blå Gavekort Nordfyn og venter på at blive brugt i de nordfynsk butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce