Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Borgercafé med bredt program

Borgercafeen i Søndersø arrangerer banko i dag, hvor overskuddet går til at støtte et kommende multihus i byens gamle mejeri. Arkivfoto

I Søndersø er byens nye borgercafé på Odensevej klar med masser af tilbud. Målet er at samle midler til et kommende aktivitetshus.

Annonce

Søndersø: Efter julepausen er borgerforeningen klar med nye tilbud i BorgerCafeen til borgerne i Søndersø og Omegn.

Allerede i morgen - lørdag den 12. januar spilles der banko klokken 14.30 med mange flotte gevinster. Banko-spillet gentages i Borgercafeen den 2. lørdag i februar, fortæller Ida Tokehøj.

Lørdag den 19. januar kan man møde Esther Langsted i Borgercafeen, hvor hun vil fortælle om sin opvækst på et børnehjem, hvor hun blev anbragt som 11-årig. Hendes gribende foredrag hedder "En børnehjemspiges fortælling". Esther Langsted har skrevet og fået udgivet to bøger "Alle gode gaver" og "Stellas Stemme" og begyndte at male som voksen.

- Der er også mulighed for at prøve sine kreative evner af, når vi lørdag den 26. januar holder håndarbejds-Cafè for alle, og den 2. februar har vi tøjbyttearrangement, fortæller Ida Tokehøj.

Borger-Cafeen holder åbent torsdag, fredag og lørdag eftermiddag, hvor alle er velkomne til at komme ind til en hyggesnak, et spil kort, rafling, bob, skak eller brætspil - gratis for alle."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce