Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Brug for alle døre: Mosters Butik får en søster på havnen

Det er husets nye ejer, tømrermester Karsten Holst, der sætter den nye havneudgave af Mosters Butik i stand. Og han har lovet Grethe og Jens Erik Ørgaard, at alt nok skal være klar, så butikken kan tage mod kunderne skærtorsdag den 1. april. Foto: Betty Rasmussen
Til påske åbner Mosters Butik en afdeling på havnen i Bogense. Lokalerne er foreløbig lejet i syv måneder.

Bogense: Når påsken begynder med sin håndfuld af fridage for de fleste, og turister og lokale forhåbentlig vil nyde foråret på Bogense Havn, får de mulighed for at bruge nogle af de corona-kolde penge i en ny tøjbutik.

Ny på havnen i hvert fald, for det er Mosters Butik, der kendes fra Adelgade, der skærtorsdag den 1. april åbner en afdeling på adressen Østre Havnevej 14, hvor vinhandlen Bro 14 tidligere har ligget.

Huset blev omkring årsskiftet overtaget af Monika og Karsten Holst, der er flyttet ind på første sal.

Og det glæder Monika Holst, at Mosters Butik rykker ind i lejemålet i stueetagen. Dels fordi de nye ejere naturligvis gerne vil have lokalerne udlejet, og dels fordi de gerne vil være med til at skabe mere liv i deres nye nabolag og dermed tiltrække flere folk til gavn for alle havnens butikker og serveringssteder.

Annonce

Åbent alle påskedage

Mosters Butik på havnen kommer til at føre samme varesortiment som den i Adelgade og webshoppen, fortæller indehaver Grethe Ørgaard.

- Vi vil godt være med til sammen med de andre butikker at skabe mere liv på havnen, og vi må jo forvente, at der kommer en masse mennesker til byen. Så med de begrænsninger der er nu, får vi brug for alle de døre, der kan lukke op, siger Grethe Ørgaard.

Foreløbig har Mosters Butik lejet lokalerne på havnen frem til udgangen af oktober med mulighed for at forlænge aftalen.


Vi vil godt være med til sammen med de andre butikker at skabe mere liv på havnen, og vi må jo forvente, at der kommer en masse mennesker til byen.

Grethe Ørgaard


Sammen med en nyansat medarbejder kommer "Onkel", Jens Erik Ørgaard, der er tidligere tøjmand, til at have sin gang i havnebutikken.

I første omgang vil der være åbent i Mosters Butik på havnen fra 10 til 17 alle påskedagene, og derefter bliver åbningstiderne efter behov. Det vil sige i første omgang torsdag-søndag, og når sommeren nærmer sig og trækker flere mennesker på havnen, er det planen at holde åbent hver dag fra 10 til 21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce