Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Brugsforening tredobler overskud

Foreningsuddeler Michael Bjerg kunne præsentere et rekordregnskab på generalforsamlingen i Søndersø Brugsforening. Arkivfoto: Victoria Mørck Madsen
Det går godt for de fire butikker under Søndersø Brugsforening. Foreningen har rekordstort resultat.
Annonce

Søndersø: Der var grund til brede smil og til at kippe en ekstra gang med flaget på den netop afholdte generalforsamling i Søndersø Brugsforening. Foreningsuddeler Michael Bjerg kunne nemlig berette om en solid omsætningsfremgang i alle foreningens fire butikker.

Udover Superbrugsen i Søndersø driver foreningen også butikker i Morud, Bårdesø og Vissenbjerg.

Samlet viser regnskaberne et overskud på 1.783.000 kroner mod 582.000 kroner i det foregående regnskabsår.

- Årets resultat er meget tilfredsstillende - og rekord for foreningen. Overskuddet har en størrelse, der giver en solid tro på foreningens eksistens. Dermed får vi også mulighed for at videreudvikle foreningens butiksanlæg og fortsat støtte op om lokale foreninger og aktiviteter, siger formand Dorte Malig Rasmussen.

Hun lover at rekordoverskuddet senere på året også vil blive fejret i form af nogle ekstra gode tilbud til medlemmerne.

- Det giver os mulighed for løbende at investere i de fire butikker. I øjeblikket bygges der en OK vaskehal i Morud til cirka 3.8 millioner, ligesom der er planer om en større investering i køleanlægget i Bårdesø. Herudover arbejdes der på en stor ombygning af butikken i Søndersø, som vi forventer at sætte igang i 2021, fortæller formanden.

Det hedder sig jo, at der ikke er grund til at ændre på noget der fungerer, så der var ingen udskiftning i bestyrelsen på årets generalforsamling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce