Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Corona: Røde Kors søndagscaféer aflyst i år

Søndagscaféerne i Mødestedet i Søndersø er aflyst hele efteråret. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Annonce

Søndersø: Tidens ondsindede virus har på mange måder sat en dæmper på vores sociale liv og har især ramt dem, der måske har mest brug for kontakten. Men risikoen for smitte skal selvfølgelig opvejes mod formålet og vi mener ikke, det vil være forsvarligt at afvikle caféen i den her situation, siger Grete Jakobsen fra Røde Kors i Søndersø.

- Vi er rigtigt kede af, at måtte aflyse søndagscaféerne i efteråret, men vi kan ikke se andre muligheder, fortæller hun.

Søndagscaféerne plejer at samle mellem 70 og 100 primært enlige til levende musik og spisning i Mødestedet i Søndersø og Grete Jakobsen håber, at arrangementerne kan genoptages i 2021.

Ligesom uddelingen af julehjælp er caféerne et af de tiltag de lokale Røde Kors-folk står for og derfor er man lige nu ekstra afhængig af den støtte der kommer ind fra byen.

- Vi har stort fokus på at hjælpe både lokalt og ude i verden - og det der gør det muligt er jo alle de, der stadig kommer og donerer godt og brugbart tøj til os. Det er vi rigtigt glade for, siger Grete Jakobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce