Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Corona trækker tænder ud hos løverne

Butikschef i Slagter Theilgaard Ole Sørensen (tv) og restauratør Ulrik Bieler vil redde Lions julehjælp til trængte nordfynske familier. Det sker ved at sælge kurve med kød og vin, hvor overskuddet er øremærket julehjælpen. Foto: Thomas Gregersen
Igennem hele 2020 har Lions Club i Otterup set aflysning efter aflysning, men de frivillige vil gerne holde fast i traditionen med at donere julehjælp til trængte nordfynske familier.
Annonce

Otterup: - Lions i Otterup har stort set ikke fået en krone i pengekassen i år. Der har stået aflyst på alle vores normale arrangementer siden nedlukningen i marts. Det er selvfølgelig kedeligt for os frivillige, men det er jo rigtigt skidt for de gode formål, vi plejer at støtte. Der er stadig mange familier der er trængte økonomisk - måske endnu flere her i coronatiden - og Lions vil gerne kunne hjælpe med vores sædvanlige julehjælpepakker, siger restauratør Ulrik Bieler.

Det er blandt andet årets store julekoncert i kirken og juleaktiviteterne på Torvet, der har været med til at samle penge ind, men som stort set er pillet af plakaten på grund af virus.

Derfor er Ulrik Bieler fra Lions i Otterup gået sammen med Ole Sørensen, der er butikschef i Slagter Theilgaard i Tarup Center. Sammen vil de sælge julekurve, der bliver leveret gratis til kundernes dør af frivillige fra Lions.Vi har tænkt længe over, hvad vi kunne gøre. Nu er vi nået frem til, at vi vil prøve at sælge de her mad- og vinkurve op til jul.

Ulrik Bieler, restauratør


- Vi har tænkt længe over, hvad vi kunne gøre. Nu er vi nået frem til, at vi vil prøve at sælge de her mad- og vinkurve op til jul. Det er blandt andet nogle rigtigt gode udvalgte vine, en portvin og slagtervarer som ribbensteg, julemedister og sylte fra Slagter Theilgaard, siger Ulrik Bieler.

Kurvene sælges i to versioner til henholdsvis 600 kroner og 795 kroner. Heraf vil der for hver kurv gå 100 kroner til Lions.

Overskuddet vil være øremærket til Lions uddeling af julehjælpepakker.

I 2019 var der ikke mindre end 60 nordfynske familier, der fik glæde af de nordfynske Lionsfolks indsats.

Annonce

Firmagaver eller julekurv til familien

Tanken er, at kød- og vinkurvene - udover til eget forbrug - også kan være firmajulegaver eller en overraskelse til familiemedlemmer. Det kan være børnene, der er flyttet hjemmefra eller nogle ældre familiemedlemmer, der ikke kan komme så meget ud i julen, som de plejer.

Og mad- og vinkurvene bliver pakket på bestilling og leveret til den ønskede adresse efter alle virussikre forskrifter.

- Det bliver sådan, at man bestiller på mail eller telefon tirsdag, så pakker vi kurvene, og den efterfølgende torsdag efter klokken 17 vil de frivillige fra Lions køre rundt og aflevere dem hos modtagerne, fortæller Ulrik Bieler.

Første dag der kan leveres bliver torsdag den 5. november, og så vil det være muligt hver uge lige indtil den 17. december.

Man kan bestille julekurvene på telefon 27122059 eller på mail: ole-slagter@hotmail.com.

Bestiller man senest en tirsdag inden jul, bliver kurven bragt gratis ud den efterfølgende torsdag.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce