Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Dufte er en ægte Valentines-klassiker

Liv (tv) og Helle fra Matas i Bogense har fundet nogle gode bud på årets favoritter til kvindernes Valentines-duft. Foto: Thomas Gregersen
Annonce

Nordfyn: Når nu Valentines Day er kommet for at blive en del af vinterens danske traditioner, så kan man jo udnytte dagen og dreje den til ren win-win, når man har mulighed for at få indflydelse på hvordan partneren skal dufte det næste års tid. Det gælder selvfølgelig både for mænd og kvinder. Hos Matas er det da også klart duftene, der er fokus på, når der skal vælges gave til den kommende Valentines-date. Det er jo for eksempel også den perfekte løsning i tilfælde af at kæresten har udviklet pollenallergi eller chokoladeafholdenhed.

- Til kvinderne kunne nogle af de populære dufte lige nu for eksempel være Idôle fra Lancome eller Si fra Giorgio Armani, fortæller Helle og Liv fra Matas i Bogense.

På sådan en dag som Valentines Day kan den lille designede parfumeflacon også snildt sniges med i en større gave, men den vækker garanteret altid glæde, lover de.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Annonce