Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Efter Kajs undren: Mangelfulde op- og nedkørsler i Bogense er nu fikset

Hvis man som borger oplever problemer med forholdene for handicappede og gangbesværede, så er formand for Handicaprådet, Vibeke Rasmussens bedste forslag at kontakte enten rådet eller kommunen. Arkivfoto: Victor Bebe Larsen
I december 2020 fortalte Kaj Kunstmann om besværet med at bevæge sig rundt i Bogense på grund af manglende eller mangelfulde op- og nedkørsler til byens fortove. Nu følger formanden for Handicaprådet op på sagen.

Bogense: Det er ikke altid lige let for rollatorbrugere og andre gangbesværede borgere at komme rundt i byen. I december 2020 fortalte Kaj Kunstmann, at han som rollatorbruger har besvær med at bevæge sig rundt i Bogense på grund af enten manglende eller mangelfulde op- og nedkørsler.

Nu kommer formanden for Handicaprådet i Nordfyns Kommune, Vibeke Rasmussen, med en opfølgning på sagen. I en mail til redaktionen skriver hun, at de pågældende op- og nedkørsler i Bogense, som Kaj Kunstmann har oplevet som mangelfuld, nu er blevet udbedret. Ved Hotelpassagen er der blandt andet blevet foretaget nedsænkninger i forbindelse med ny renovering. Ligeledes er der blevet lavet en opkørsel ved bageren på Adelgade.

Efter artiklen om Kaj Kunstmann er der kommet endnu en borgerhenvendelse vedrørende op- og nedkørslerne, og derfor har Handicaprådet i Nordfyns Kommune nu udarbejdet en liste med igangværende projekter, der skal forbedre tilgængelighedsforholdene i kommunen. Der vil løbende blive fulgt op på disse projekter i forbindelse med handicaprådsmøder i kommunen. Næste møde finder sted mandag den 29. marts.

I øvrigt gør Vibeke Rasmussen opmærksom på, at man som borger altid er velkommen til at rette henvendelse til kommunen eller Handicaprådet, hvis man oplever problemer med at bevæge sig rundt.

- Jeg kan selvfølgelig ikke garantere, at alle ønsker bliver efterkommet og lavet, men vi tager dem i hvert fald gerne op i Handicaprådet.

Det var via Spørg redaktionen, at Kaj Kunstmann rettede henvendelse til os sidste år. Hvis du også har et spørgsmål eller en undren til livet i Nordfyns Kommune, så skriv til os via boksen nedenfor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce