Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Efter omvalg: Ny liste fik langt flest stemmer til Grindløse-Klinte menighedsråd

Stemmerne er nu blevet talt op, og Grindløse-Klinte Sogn har fået et nyt menighedsråd. Arkivfoto: Claus Thorsted
Annonce

Grindløse/Klinte: Efter et omvalg er det nu lykkes Grindløse-Klinte Sogn at samle et nyt menighedsråd. Det skete på baggrund af en ny liste, som blev opstillet efter valget, fordi flere var utilfredse med det valgte menighedsråd.

Og det kan konstateres, at de ikke stod alene. Den nye liste, kaldet liste 2, fik langt flest stemmer. Samlet set 110 mod 71 til liste 1.

I Klinte var der 47 stemmer til liste 1 mod 45 til liste 2, mens der i Grindløse tilfaldt liste 2 65 stemmer mod 24 til liste 1. Stemmeprocenten endte med at blive påfaldende høj, nemlig 40,3 procent.


Ole Jensen og Hans Erik Hansen var blandt dem, der havde oprettet den nye liste. Her var det ord som nepotisme og dårlig personalepleje, der blev nævnt som begrundelse. En kritik som formand for menighedsrådet Pia Hyldager Nielsen ikke kunne genkende.


Ole Jensen og Hans Erik Hansen var blandt dem, der havde oprettet den nye liste. Her var det ord som nepotisme og dårlig personalepleje, der blev nævnt som begrundelse til at sætte sig op mod det allerede valgte menighedsråd. En kritik som formand for menighedsrådet Pia Hyldager Nielsen ikke kunne genkende.

Annonce

Stemmesluger

Der blev valgt tre kandidater fra hvert sogn. Fra Grindløse Sogn blev Hans Erik Hansen, Frank Sievers og John Ole Jensen valgt ind. Med 19 personlige stemmer fik Hans Erik Hansen flest stemmer af alle.

Fra Klinte Sogn var det Jens Otto Dalhøj, (der med 16 fik næstflest personlige stemmer), Sonja Jensen og Pia Nielsen, som blev valgt ind.

Der blev også valgt stedfortrædere fra både Grindløse og Klinte. Her er Bente Jensen, Arne Jakobsen og Maj-britt Lomidze valgt ind i Grindløse.

I Klinte er det Eckhard Schomerus, Sanne Fauerholdt, Vibeke Nyberg Pedersen, Carina Larsen, Marianne Horsdal og Jytte Schaldemose, som bliver stedfortrædere. Torsdag er der konstituerende møde i det nye menighedsråd. Findes der ikke en formand ved almindelig afstemning, skal der trækkes lod.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce