Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Efterlyst i avisen: Nu er kidnappet sauna kommet hjem igen

Mandag blev den mobile sauna spottet af en borger ved en ejendom ved Fjelsted og nu er den tilbage ved foreningen, men der kommer til at gå lidt tid inden medlemmerne i foreningen Friluftsliv & Sauna igen kan få varmen. Privatfoto
Forening i Skåstrup havde næsten opgivet håbet om at se deres mobile sauna igen. Så ringede en borger, der havde set den parkeret udenfor en ejendom ved Fjelsted.

Skåstrup: - Ikke mindre end to gange med et års mellemrum har Fyens Stiftstidende kunnet fortælle, hvordan vinterbaderne i Skåstrup har mistet deres mobile sauna, når langfingrede typer er kørt afsted med den store tøndeformede hytte på en trailer.

Senest blev saunaen stjålet for 14 dage siden, hvor der ud over et enkelt pip fra den indbyggede GPS-tracker ikke har været nyt om dens skæbne.

Mandag blev Søren Andkær fra foreningen kontaktet af en borger, der havde læst om tyveriet i avisen og netop havde set saunaen stå parkeret ved en ejendom i Fjelsted-området.

Annonce

- Jeg må indrømme, at jeg nærmest havde opgivet det denne gang. Vi hørte fra GPS-trackeren, der på det tidspunkt ledte os til en grusgrav i samme område ved Fjelsted, men da vi kom derud var der ikke nogen sauna. Så de har sandsynligvis formået at finde og afbryde trackeren, fortæller Søren Andkær.

Politiet rykkede ud

Efter henvendelsen fra borgeren rykkede politiet ud til adressen og fandt ganske rigtigt den stjålne sauna parkeret.

- Efter politiet havde konstateret, at det var vores kunne Falck transportere den hjem til mig, hvor den holder nu. Jeg har ikke nået at se den endnu, men efter sigende er den i nogenlunde uskadt stand. Tyvene har forsøgt at fjerne vores logo, men udover det skulle den være ok. Så må vi gå i overvejelse om hvordan, vi sikrer den endnu bedre i fremtiden, siger Søren Andkær.

Saunaen står normalt på Nyhave ved Skåstrup Strand, hvor en række lokale familier via foreningen Friluftsliv & Sauna har tegnet medlemskab og bruger den efter et dyp i havet.

- Dilemmaet er jo, at saunaen skal være mobil, for at vi kan få tilladelse til at stille den op så tæt på havet. Samtidig synes vi, at vi havde sikret den med den bedste trailerlås der findes og en GPS-tracker. Så det er lidt svært at få øje på, hvad vi kan gøre bedre, siger Søren Andkær.


Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Hvor gammel var Gorm den gamle egentlig?

Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Fællesspisning hver for sig skal give Jullerup-Melby et nyt fyr

Annonce
Ugeavisen Nordfyn

En DSB-stol og en grankogle i Hobro satte gang i Janes iværksætterdrøm: - Det vigtigste er, man har sin humor og sin optimisme

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Jan og Mette har fundet sammen i ny genre

Ugeavisen Nordfyn

Ny teknik hjælper på ryggen: Fremtidens senge kan skifte hårdhed

Ugeavisen Nordfyn

Anarki i højtiderne: Meny ønsker god påske - skal du have juleslik og en fastelavnsbolle med?

Ugeavisen Nordfyn

Alternativt køretøj giver frihed: Havde jeg ikke min kabine-scooter, kom jeg ikke ret mange steder

Ugeavisen Nordfyn

Bilforhandler giver mulighed for at tanke elbilen

Kerteminde Ugeavis

Ambitiøst mål: Vi vil prøve at dele julehjælp ud til endnu flere

Ugeavisen Nordfyn

Julefest i Søndersøhallen aflyst: - Vi synes ikke, at det ville være ansvarligt

Annonce