Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Eliteformand om OHK's superstart: - Træerne gror ikke ind i himmelen

Henrik Nielsen (i midten), formand for elitebestyrelsen i OHK, siger, at den sportslige målsætning om ikke at blive en del af nedrykningsspillet stadig står ved magt på trods af holdets superstart i 1. division. Foto: Michael Bager
Formand for elitebestyrelsen i OHK, Henrik Nielsen, er dybt imponeret over OHK's resultater i 1. division, men han slår fast, at den sportslige målsætning for sæsonen ikke skal ændres.
Annonce

Otterup: OHK's herrer i 1. division har fået en forrygende start på sæsonen. Det er naturligvis også blevet bemærket hos Henrik Nielsen, formand for elitebestyrelsen i OHK.

- Det er dybt imponerende, for der er tale om et hold, der har været voldsomt ramt af skader. Men vi ved godt, at træerne ikke gror ind i himmelen. De point, vi har nu, kan ingen dog tage fra os, siger han og tilføjer:

- Vores mål inden sæsonen var at holde os over nedrykningsspillet. Vi kan sagtens komme derned endnu - lige nu ser det dog vældig flot ud. Men spillerne har faktisk hele tiden sagt, at de ville komme til at ligge i den gode ende af tabellen, mens vi andre i den sportslige ledelse har været lidt mere moderate.

Overvejer I at ændre på jeres sportslige målsætning med jeres superstart?

- Nej, det har vi overhovedet ikke overvejet. Vi ved godt, hvor stærkt det kan gå i håndbold. Tabellen er utrolig tæt, og der er ikke frygtelig mange point fra toppen til bunden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce