Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Endelig: Joey’s Burger og Stenovn er åbnet i Søndersø

Houtan Shahsavand byder indenfor på Snavevej 1 i Søndersø. Foto: Dorthe Wolff
Så er der godt nyt til de dage, hvor man ikke selv orker at stå i køkkenet: Joey’s Burger og Stenovn er åbnet i Søndersø.
Annonce

Søndersø: Nogle kender måske Joey’s Burger fra Hjallesevej i Odense. Men nu er Joey’s Burger også at finde i Søndersø. Her har bestyrer Houtan Shahsavand nemlig – langt om længe - åbnet sin Burgerrestaurant nummer to. Egentlig skulle restauranten i Søndersø allerede have åbnet i maj, men uforudsete opgaver kom i vejen. Det trak ud på grund af renovering, fordi bygningen her var meget gammel. Det var en gammel grillbar, og det lignede noget, der var løgn. Det var helt ødelagt.

Derfor, fortæller Houtan Shahsavand, skulle der en meget større renovering til end forventet.

- Jeg troede slet ikke, at det krævede så meget arbejde, og derfor fik jeg hurtigt skrevet til folk, at vi åbnede i maj, og vi fik også sat skilt op udenfor. Men så opdagede vi blandt andet, at der var råd under gulvet, og at kloak og vandrør var ødelagte. Og så skulle vores stenovn også stå og tørre i lang tid inden åbningen.

Houtan Shahsavand fyrer selv op i den nye stenovn med brænde og tændstikker. Foto: Dorthe Wolff
Annonce

Stenovn til 120.000 kroner

Houtan Shahsavand fortæller om den stenovn, som han har købt hos et dansk firma. Det er en håndbygget stenovn, som er kommet fra Italien, og det tog seks måneder, før vi fik den.

Stenovnen kostede ifølge Houtan Shahsavand 120.000 kroner, og den kan bage otte pizzaer ad gangen. Og med en 300-350 grader varm ovn er pizzaerne allerede bagt efter ét minut.

Fredag den 13. september tog Joey’s Burger og Stenovn imod de første bestillinger på Snavevej 1.

- Vi kom rigtig godt fra start i Søndersø. Det var for vildt. Jeg troede, at vi skulle sælge 50-60 burgere, men allerede på andendagen solgte jeg 200 burgere. Det samme gjorde vi på tredjedagen. Men der var ikke nogen, der købte pizzaer. Derfor skrev jeg på Facebook i tirsdags, at man kunne få en stenovnspizza for 50 kroner, og kl. 18.15 var der udsolgt. Så der lavede vi 120 pizzaer på en time og et kvarter.

Houtan Shahsavand selv er at finde i Joey’s Burger & Stenovn hver dag, hvor han knokler med at lave burgere, og om aftenen laver han dejen til de burgerboller, der skal bages næste dag.

Annonce

Café i Bogense?

Tidligere har Houtan Shasavand haft andre restauranter i både Nyborg og Odense, men nu satser han på at skabe en kæde af Joey’s restauranter. Min plan er at starte en Joey’s Burger og Café i Bogense, hvor jeg er i gang med at kigge efter lokaler. Jeg drømmer om en lokation tæt på vandet.

Houtan Shahsavands kone Julie Mørk Wraae ejer restauranten i Søndersø sammen med medejer Mohammed Elyasi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce