Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Et kærligt spark mod sunde vaner

Løbecoach Diana Damigella (tv) og kostvejleder Mette Eg står bag konceptet Bodyboost by D&E, som de nu forsøger at sætte i gang i Otterup. Arkivfote: Hasse Frimodt
Kostvejleder og løbecoach starter Bodyboost-forløb i Otterup med personlig kostplan og fælles powerwalk-tur en gang om ugen.
Annonce

Otterup: Mangler du et kærligt spark til at komme i gang med at tabe dig og erstatte dårlige vaner med nye, sunde vaner?

Sådan et spark tilbyde kostvejleder Mette Eg og løbecoach Diana Damigella at levere, når de søndag den 27. oktober vil starte et otte ugers forløb i Otterup kaldet Bodyboost by D&E.

Forløbet, der netop er afprøvet i Odense, indeholder blandt andet en personlig kostplan, fælles powerwalk en gang om ugen, kropsanalyse ved start og afslutning, ugentlig vejning og mulighed for personlig sparring om kost og motion.

Bodyboost-forløbet henvender sig til dem, der gerne vil guides til at komme i gang med at leve sundere og få et større overskud i hverdagen, og det koster 1600 kroner at være med.

Mødestedet for bodyboosterne i Otterup er Geværfabrikken, Fabriksvej 5. Første gang er som nævnt søndag den 27. oktober, og derefter er der fælles træning med powerwalk de følgende søndage fra klokken 9 til 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce