Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Et mærkeligt år som Matas-elev: Liv sætter fokus på Ole Henriksen

20-årige Liv Andersen er klar til sin store fagprøve, der handler om selveste cremekongen Ole Henriksens produkter. Foto: Thomas Gregersen

Bogense: Det seneste år har muligvis været en af de mærkeligste perioder at være under uddannelse i mange år, men nu vil 20-årige Liv Andersen fra Matas skabe positive vibes - eller rettere superpositive - med sin fagprøve om den legendariske optimist, Ole Henriksens produkter.

- Jeg har altid været helt vild med Ole Henriksens produkter, så jeg glæder mig rigtigt meget til at kunne præsentere både de kendte og nogle helt nye. Sammen med en konsulent fra Ole Henriksen har jeg fået sat nogle gode tilbud sammen. Der bliver forskellige konkurrencer og et live-arrangement på vores facebook-side, hvor man kan melde sig til og få en goody-bag, fortæller Liv Andersen.

Annonce

Smag på din creme

Man får blandt andet også mulighed for at smage, hvordan ens creme smager, afslører Liv Andersen.

Trods sin unge alder har hun allerede fire års erfaring med Matas-kæden. Udover hun har været i lære to år, har hun siden 16-alderen arbejdet som ungearbejder i Matas.

- Det har bare været det, jeg ville hele tiden. Det er en stor oplevelse, at der kommer et menneske ind i butikken med et eller andet problem og så kan man hjælpe dem med, at finde den helt rigtige løsning, siger Liv Andersen.


Det har bare været det, jeg ville hele tiden. Det er en stor oplevelse, at der kommer et menneske ind i butikken med et eller andet problem og så kan man hjælpe dem med, at finde den helt rigtige løsning

Liv Andersen


Hendes fagprøve kører fra lørdag den 3. april til den 10. april og den 6. er der livearrangement på butikkens facebook-side fra klokken 20.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce