Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Fem råd til at finde din Valentine

Lykkeekspert Nathalie Dahl. Privatfoto

Lykkeekspert Nathalie Dahl giver gode råd om kærligheden

Annonce

Vi er meget priviligerede i dag. Vi kan let finde alle oplysninger på google i en fart. Vi kan kommunikere med andre uden at gå hjemmefra, de fleste har rigtige mange Facebookvenner og mange forbindelse her og der. Hvorfor føler mange mennesker sig så ensomme?

De fleste vil desværre ikke tilstå, at de føler sig ensomme. Måske fordi de er bange for at blive misforstået og betragtet som "svage" mennesker. I virkeligheden er mere end hver tredje voksne i Danmark single.

Nogen siger, at de ikke vil have et forhold, men de fleste af os er simpelthen bange for at møde en forkert partner igen. Derfor er man ekstra forsigtig med at kaste sig ud i et nyt forhold.

Naturligvis er det at være alene ikke det samme som at være ensom.

Om få dage er det Valentinsdag, derfor vil jeg i denne omgang fortælle dig om, hvordan du kan finde din Valentin, som forhåbentligt bliver din livspartner, medmindre du naturligvis er så heldig, at du allerede har fundet den rigtige.

Hvis du føler, at du er klar til at møde en ny kærlighed, er det vigtigt, at du husker nogle få banale ting, som giver dig et godt udgangspunkt til at finde den optimale kærlighed for dig:

Find kærlighed til dig selv først.

Ellers er du i gang med noget, som du er ikke klar til endnu. Andre kan føle, hvordan du har det med dig selv. Når du ikke elsker dig selv, er du ikke tiltrækkende for nogen, og det øger risiko for at begå de gamle fejl. Der findes mange effektive værktøjer, som du selv kan benytte dig af for at styrke dit selvværd og lære at acceptere og respektere dig selv, som du er. Det tager tid, men vær tålmodig, ellers er der en stor chance for, at du møder en, ligesom du er nu. To ulykkelige mennesker kan ikke skabe et lykkeligt forhold på lang sigt.

Når du har selvværd og selvtillid, slipper du også for angst for at blive såret igen, at blive afvist, at møde en misbruger, alkoholiker eller en, som kan finde på at være dig utro eller slå dig i det tilfælde, at du havde en partner, som var sådan.

Når du kan acceptere dig selv, er du også rummelig til at acceptere andre, som de er og kan bedre forstå hvem (og hvad) du ønsker at være sammen med. Tanken "Med mig bliver han/hun anderledes" er en utopi!

Slip din eks, også i dine tanker.

Der skal være en plads til et nyt forhold ikke kun på det fysiske plan, men også på det mentale.

Læg mærke til hvor meget tid du bruger dagligt på din tidligere partner. Der er jo kun dig selv, der ved, hvor meget du spekulerer på personen i dagligdagen og snakker med dig selv om alt, hvad der er sket med jer. De tanker plejer at aktivere negative følelser og forstyrre dig i at være glad. Når du er fri fra din eks. på det mentale plan, bliver der frigjort plads til en ny person i dit liv. Taknemmelighed og tilgivelse kan hjælpe dig med den process.

Vær taknemmelig for alle de oplevelser du har haft sammen med din tidligere partner og ønsk ham eller hende det bedste. Hvis det er svært for dig, prøv at tilgive dig selv, at du har været sur/fornærmet på ham/hende, efterfølgende bliver det lettere for dig at tilgive personen og forskellige oplevelser med hele hjertet.

Slip fra dine fordommere, negative tanker som "det er svært for mig at møde en, som passer til mig", "der findes ikke en god partner i mine alder", "jeg fortjener ham/hende ikke" osv. Dine tanker "programmerer" din fremtid. Du får det, du mest tænker på. Og hvis du tænker på, at det er svært, skubber du din mulighed for at finde en, som du kan være lykkelig med, samt påvirker dit humør. Alle elsker positivitet, smil og entusiasme i stedet for en trist og håbløst person. Prøv at tænke "det er let for mig at finde min kærlighed", "jeg fortjener det bedste, jeg er en meget tiltrækkende person". Din positive indstilling hjælper dig med at tro på andre og give dem en chance for at lære dig at kende.

Gør noget ved at kunne finde din kærlighed.

Nu ved du sikkert, hvem du har lyst til at møde: hvordan din drømmepartner ser ud, hvilken personlighed han/hun har. Lav din egen plan og sig simpelthen til dig selv, at du VIL være der, hvor du har en mulighed for at møde en sådan person. Vær offentligt minimum en gang om ugen, evt. tjek datingsider osv. Det er 99,9 procent sikkerhed for, at prinsen på den hvide hest ikke selv ringer på din dør.

Lyt til dine mavefornemmelser og slå til lige så snart, mulighed kommer. Hjertet lyver ikke, så det er det, der du skal lytter til, og ikke dine logiske sanser! Naturligvis skal de ikke totalt kobles fra.

Nyd processen, det er jo en stor gave at få lov til at udforske et andet menneske, især når man har potentiale for at være din livspartner. Lyv ikke for dig selv. Reagere med det samme, hvis du føler, at der er et eller andet forkert. Stop med at gå videre i forholdet, hvis det føles forkert, selvom andre siger, at han eller hun er en perfekt partner for dig.

Du bliver meget overrasket over, at du snart møder en, som ligner din drømmepartner så meget, og det er ingen magi. Der er dig selv, der skaber lykke i dit liv, og det er muligt, hvis du tror på det.

Jeg ønsker dig en uforglemmelig Valentinsdag med din soulmate!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Annonce