Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Fit med Allan rykker ind i Fredskoven

Allan Hansen får en gammel drøm opfyldt, når han samler sine tilbud om vægttab, bootcamps og fitness under eget tag. Foto: Thomas Gregersen
2021 byder blandt andet på et nyt træningscenter i Bogense. Det sker allerede i januar, hvor personlig træner og fysioterapeut Allan Hansen omdanner det gamle diskotek til livsstilsmekka.
Annonce

Bogense: Det er kun en uge siden, han fik nøglerne, så lige nu er det istandsættelsen, der holder pulsen oppe og trækker sveddråber på overlæben i det gamle diskotek i Fredskoven. Men allerede i uge tre satser personlig træner Allan Hansen på at have rammerne klar til at slå dørene op til sit eget livsstilscenter.

Der er investeret i nye maskiner og redskaber - og planerne er mange.

Indtil nu har Allan Hansens "Fit Med Allan", lejet sig ind hos Bogense Motion på den anden side af Kristianslundsvej, men nu går en gammel drøm i opfyldelse om at få sine egne lokaler.

- Planerne har været på vej siden i sommer, hvor jeg hørte, at lokalerne ville blive ledige efter børneteatret Ramazang. Det hele er lige faldet helt på plads, så lige nu arbejder vi igennem for at blive klar til åbningen, fortæller Allan Hansen.


Planerne har været på vej siden i sommer, hvor jeg hørte, at lokalerne ville blive ledige efter børneteatret Ramazang. Det hele er lige faldet helt på plads, så lige nu arbejder vi igennem for at blive klar til åbningen.

Allan Hansen


Annonce

Træningstilbud til unge

Fredskoven bliver centrum for hans aktiviteter med vægttab, bootcamps og fitness, men ligesom tidligere vil naturen omkring centret også blive taget i brug til hold og personlig træning.

Et af de nye tiltag bliver træning for de unge, der var for unge til at træne i hans tidligere rammer hos Bogense Motion.

- Det bliver kombineret leg, træning og styrke, og jeg har mange idéer om at udbygge den del. Det kan for eksempel være i samarbejde med skolerne, siger Allan Hansen.

Der kommer en række meget målrettede hold, hvor deltagerne kan tilmelde sig. Allerede i januar er der planlagt bootcamps for herrer, seniorer, vægttab og styrke.

Annonce

Personlig træning

30-årige Allan Hansen er uddannet fysioterapeut i 2015 og certificeret personlig træner samme år, siden har han blandt andet arbejdet som fysisk træner og fysioterapeut for flere fodbold- og håndboldhold, ligesom han har udviklet sit Fit med Allan, hvor udgangspunktet er hans personlige vinkel på træningen gennem hele forløbet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce