Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Fodboldens yngste gik til stålet

Støvlerne er snørret og benene klar til action på grønsværen hos OB's yngste spillere, der deltog i stævnet i Bogense. Foto: Thomas Gregersen
Spillere helt ned til tre-års alderen indtog græsset i Bogense på en solbeskinnet lørdag.
Annonce

Bogense: Ungerne kunne løbe og lege med bolden i timevis og det var ikke så vigtigt om man vandt eller tabte. I perioder kunne det dog godt være lidt svært, at holde koncentrationen helt i top, når der var så meget at se på. Det skinnende grønne kunstgræs, fuglene på himlen og familien på sidelinjen kan få selv den skarpeste angriber til at glemme spillet på banen.

Det var også spillere helt ned til tre år på banerne, så de har nogle år endnu til at udvikle sig til fodboldens kommende stjerner. Det var sportens absolut yngste, der lørdag formiddag satte knopperne i græsset på Bogense Stadion.

Bogenses helt nye U6 hold har trukket ikke mindre end 27 nye spillere ud til at træne på BG&IF's grønsvær og den succes vil træner Thomas Øksenhøj Sørensen gerne følge op på med et arrangement for de helt små.

- Det er første gang vi holder det her stævne, men med den fine modtagelse fra de andre klubber og den store opbakning fra forældrene, så håber jeg vi kan lave det til en fast tradition. Nu skal vi arbejde videre med det og have DBU ind over. Og så skal vi måske have fundet en sponsor til næste år, siger han.

Formiddagen igennem fik 70 børn løbet, scoret, jublet og hygget sig med bolden, mens forældre, søskende og bedsteforældre heppede fra sidelinjen.

Da de sidste kampe blev fløjtet af ved middagstid blev der delt medaljer ud til alle spillere.

Stigespillerne mødte Otterup i et lokalopgør, hvor både drenge og piger kæmpede godt. Foto: Thomas Gregersen
Så bliver der driblet i kampen mellem Bogense og Verninge. Verninge er i blåt. Foto: Thomas Gregersen
Stige og Otterup udkæmpede en målrig kamp hos U7'erne. Foto: Thomas Gregersen
Der blev tacklet igennem på de blandede drenge/pigehold. Foto: Thomas Gregersen
Så er der målspark hos de yngste Bogensespillere på kunstgræsbanen. Foto: Thomas Gregersen
Bogense mod Stiges U6-hold på kunstgræsbanen. Foto: Thomas Gregersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce