Annonce
Ugeavisen Nordfyn

For optimistisk: Byggestart på curlinghal lidt forsinket

Selv om byggestarten på Nordfyns Curling Arena bliver rykket et par måneder, er forventningen stadig, at der kan spilles curling i Søndersø i god tid før jul. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Tidsplanen for en ny curlinghal i Søndersø var lidt for optimistisk. Men bygherrerne tror stadig på, at der bliver spillet curling i hallen i år.

Søndersø: Før det igen bliver jul, har Søndersø en ny curlinghal ved siden af Søndersø Hallerne.

Det forsikrer den ene af idémændene bag Nordfyns Curling Arena, Joel Ostrowski, der samtidig erkender, at han og Lasse Damm, der sammen står bag curlinghallen, nok har været overdrevent optimistiske, når de fra starten meddelte, at de forventede, at hallen ville være i drift til september, når curlingsæsonen begynder.


Annonce

Der er jo masser af ting, der skal på plads, før man kan gå i gang med at bygge, så vi kommer ikke helt så hurtigt i gang, som vi havde håbet på.

Joel Ostrowski


- Der er jo masser af ting, der skal på plads, før man kan gå i gang med at bygge, så vi kommer ikke helt så hurtigt i gang, som vi havde håbet på. Det bliver nok første i marts, men projektet fortsætter som planlagt, forsikrer Joel Ostrowski.

- Vi har talt med arkitekten om, om man måske kan eksekvere flere ting i byggefasen på en gang, så vi får mindst mulig forsinkelse af, hvornår bygningen står færdig.

- Jo tættere på curlingsæsonens start, vi kan komme, jo bedre, og så kan det godt være, vi må tage isdelen i brug, før resten er færdigt, men det hele skal i hvert fald være færdigt i 2021, forsikrer Joel Ostrowski.

Curlinghallen i Søndersø bliver den første på Fyn. Først var det planen at bygge hallen på en grund i det vestlige Odense, men det faldt ikke i hak med lokalplanen.

I stedet henvendte idémændene sig til Nordfyns Kommune, der gerne ville sælge grunden mellem den kommunale tandlægeklinik og Nordmarksskolen til curlingfolkene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce