Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Forsamlingshus i nye klæder

Henning Jespersen er i gang med at male lister til baren i forgangen, der skal have samme farve som panelerne i den store sal. Foto: Thomas Gregersen

Et hold frivillige har renoveret og malet i Særslev Fosamlingshus, så huset står flottere end nogensinde.

Annonce

Særslev: Det er efterhånden nogle år siden at indgangspariet og toiletterne fik en gevaldig opdatering i Særslev Forsamlingshus, sidste år var det køkken, anretning og den lille sal der blev ført up to date og nu har også den store sal så været under kærlig behandling.

- Det er jo sådan, at når man renoverer ét sted, så bliver det meget tydeligt, at der er andre steder i huset der trænger, siger Poul Erik Brokop.

Forsamlingshuset havde lidt penge på kistebunden og de frivillige stod klar, så den største udfordring var faktisk at blive enige om en farve.

- Det tog faktisk længere tid at blive enige om farven end at smøre den på. Det er ikke let, når der går demokrati i den slags beslutninger, for ud af alle de involverede var der ikke to, der havde samme holdning. Det gjaldt også for spørgsmålet om at male radiatorerne eller ej, griner Poul Erik Brokop.

Farven endte med noget man vel lettest kan karakterisere som en mørk gammelrosa, og efterhånden som farven kom på vandt den også anerkendelse hos skeptikerne.

- Da vi smurte det første lag på, var der nogen der var klar til at starte forfra og male den over, men nu får vi meget ros, lyder det fra de frivillige malerfolk.

Forsamlingshuset spiller en vigtig rolle i byen og der er stor opbakning fra både lejere og frivillige.

- Vi får aldrig et nej, når vi spørger. Det gælder både de lokale håndværkere og det hold af frivillige, der er omkring huset. De er gode til at stille op, siger Poul Erik Brokop.

Anny og Tove svinger malerpenslerne for at dække træpanelerne med en sidste omgang maling. Foto: Thomas Gregersen
Ove Madsen og Poul Erik Brokop skal til at sætte afdækningstape på gulvlisterne. Foto: Thomas Gregersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Annonce