Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Frækt tyveri: Lissis polske bjørne stjålet

De tre bjørne stod i stenene ud mod græsplænen, forklarer Lissi Gade. Foto: Betty Rasmussen
Tre stenbjørne og fire trolde er stjålet fra Lissi Gades have i seniorbofællesskabet på Vandværksvej i Bogense. Det er anden gang, hun mister stenbjørne, som har en særlig affektionsværdi for hende.
Annonce

Bogense: Lissi Gade savner sine havefigurer. Tre bjørne og fire trolde, der stod i hendes lille have midt mellem frodige blomsterkrukker foran det røde hus på Vandværksvej, hvor Lissi Gade i et år har boet i seniorbofællesskabet.

Men natten mellem lørdag og søndag forsvandt de syv figurer, der stod lige uden for vinduet til soveværelset, hvor hun lå og sov.

Det er især de tre cirka 25 centimeter høje stenbjørne, som Lissi Gade er ked af at have mistet, fordi de har en særlig historie.

Bjørnene er købt i Polen, hvor hendes søn har boet. Og faktisk er det anden gang, Lissi Gade oplever at få stjålet tre polske bjørne. Det gjorde hun også, da hun boede på Fuglebakken, men da lykkedes det sønnen at skaffe tre nye. Nu er de også væk.

Og sammen med bjørnene forsvandt også fire små troldefigurer, hvor imod tyven eller tyvene er gået uden om andre figurer, blandt andet en kanin og en frø, der også har deres plads i de sorte sten foran soveværelsesvinduet.

Annonce

Svære at se fra fortovet

Selv om Lissi Gades have vender ud mod Vestergade, er der først et bredt stykke græsplæne og derefter en hæk, der forhindrer direkte udsyn ned i haven, der ligger lavt i forhold til fortovet, så figurerne kan ikke umiddelbart ses fra fortovet.

Foran krukken med den røde pelargonie plejer der at stå fire troldefigurer. De forsvandt sammen med de polske stenbjørne. Foto: Betty Rasmussen

- De må have vidst, figurerne var her, og de må have haft en bil, for de er ikke lige til at bære væk, siger Lissi Gade, der intet har hørt i løbet af natten.

Hun undrer sig over tyven/tyvenes frækhed, fordi området er kraftigt oplyst af gadelamper.


De må have vidst, figurerne var her, og de må have haft en bil, for de er ikke lige til at bære væk.

Lissi Gade


Lissi Gade er ikke den eneste i bofællesskabet, der har haft natligt besøg udendøre i weekenden. En af de andre beboere har mistet fire solcellelamper.

For nylig kunne vi her i avisen fortælle om Rigmor Jørgensen, der bor Bag Bognæs på den anden side af Vestergade. Hun har to gange i løbet af sommeren oplevet at få stjålet en terrassevarmer og senere også en æggeformet havestol, der var hængt op i et kraftigt stålstativ.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Åbent skib på Castor

Annonce