Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Friske blomster fra nettet

Jannie Rasmussen står bag hjemmesiden Nordfynsblomster.dk, hvor man kan bestille blomster til alle begivenheder. Privatfoto
Jannie Rasmussen fra Bogense har åbnet blomsterbutik i cyberspace, der blandt andet leverer alt i blomster til begravelser.
Annonce

Nordfyn: - Idéen bag butikken på nettet er, at det i en svær tid kan være en lettelse at kunne klare begravelsespynt i ro og mag bag computeren, siger Janni Rasmussen, der ud over at arbejde som bedemand også binder bårebuketter, kistepynt, kranse og alle andre slags blomsterdekorationer.

Webshoppen er netop flyttet ind på adressen www.nordfynsblomster.dk, hvor man ikke alene kan se et stort udvalg, men også bestille blomsterne.

- Vi har den fordel, at vi køber blomster hjem til de specifikke opgaver, så det vil altid være helt friske blomster vi bruger - og vi kan levere over hele Nordyn, hvis man bare bestiller dagen før senest klokken 11, siger Jannie Rasmussen.

Hun har arbejdet med blomster i godt 20 år og har blandt andet været otte år som blomsterdekoratør på Hindsgavl Slot i Middelfart.

Selvom der ikke bliver tale om en fysisk blomsterbutik, hvor man kan gå ind gennem døren, så har kunderne også mulighed for at hente blomsterne selv.

- Jeg bor på Torvet 29 i Bogense og der vil man kunne hente sine blomster efter aftale, siger Jannie Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce