Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Gin på Hjul: Socialopædagogerne Peter og Brian besluttede sig for at sælge gin

Peter Hansen og Brian Lindeskov Nielsen købte den dengang hvide og tomme salgsvogn i Tyskland tilbage i januar 2020. De har selv designet og istandsat vognen fra inderst til yderst. Foto: Anders Ranthe
Socialpædagogerne Peter Hansen og Brian Lindeskov Nielsen er ikke kun kollegaer. De har også en fælles kærlighed for gin. Derfor har de åbnet salgsvognen Gin på Hjul, hvorfra de forsøger at indvie deres kunder i ginens uendelige muligheder.

Krogsbølle: Udover at feinschmecker-parret Peter Hansen og Brian Lindeskov Nielsen til dagligt deler arbejdsplads som socialpædagoger på et bosted i Otterup, deler de også en fælles passion for gin. Faktisk i så høj grad, at de sammen har åbnet egen lille salgsvogn, som de har døbt "Gin på Hjul".

- I begyndelsen var vi faktisk ikke helt afklaret med, hvad vi ville. Udover at vi som socialpædagoger var fast besluttet på, at det skulle bygge på noget socialt. På et tidspunkt foreslog Brian så, om ikke vi skulle åbne en vogn med drinks. Det synes jeg ikke lød som en helt dum ide, fortæller Peter Hansen.

Allerede sidste år begyndte de at rykke ud til de første arrangementer. Dog er det først for alvor lykkedes dem at få ordentlig gang i deres forretning efter den seneste corona-genåbning. Her rykker de ud til alt lige fra fester til bryllupper, fødselsdage og jubilæer.

Annonce

Det er ikke kun gin, Peter Hansen og Brian Lindeskov Nielsen langer over bardisken. De sælger også fadøl samt andre typer af spiritus. For eksempel whisky og rom. Dog har gin sin helt særlig force, mener Peter Hansen.

- Prismæssigt kan rom og whisky meget hurtigt løbe op. Skal du så over i en eksklusiv variant, stikker det jo så helt af. På den måde er gin en mere mangfoldig drik, som du faktisk kan få til en overkommelig pris. Det er nok også derfor, at gin er blevet så udbredt over de seneste år, siger han.

En eksklusiv oplevelse

Gin på Hjul får deres varer gennem engrosfirmaet Kældermester (Cellarmester, red.) i Tommerup, der normalt leverer til specialforretninger. For Peter Hansen og Brian Lindeskov Nielsen betyder det meget at kunne byde kunderne på et unikt varesortiment.

- Det skal gerne være en eksklusiv oplevelse at få besøg af os. Derfor dur det jo heller ikke, hvis vi bare tropper op med en tilfældig gin, du selv kan købe i Netto til 99 kroner. Vi skal helst kunne byde på noget, det ikke er muligt for alle at anskaffe sig til dagligt. Ellers kunne folk jo lige så godt gøre det selv, forklarer Brian Lindeskov Nielsen.

Ikke alene formår de to gin-entusiaster at tilbyde deres kunder et unikt produkt. De formår tilsyneladende også at rykke ved kundernes horisont.

- Folk bliver faktisk positivt overrasket, når vi har været ude og servere hos dem. De fleste forbinder ofte gin med den klassiske gin og tonic. Men så begynder de langsomt at indse de mange muligheder og smagskombinationer, ginen faktisk rummer, fortæller Peter Hansen og fortsætter:


Når vi er ude til fester, møder vi nogle gange folk, der hårnakket påstår, at de "i hvert fald ikke kan lide gin hass". Men når vi så alligevel laver en til dem, indser de, at det kan de faktisk godt.

Peter Hansen


- Når vi er ude til fester, møder vi nogle gange folk, der hårnakket påstår, at de "i hvert fald ikke kan lide gin hass". Men når vi så alligevel laver en til dem, indser de, at det kan de faktisk godt. I sidste ende afhænger det jo af, hvilke råvarer du bruger.

Peter Hansen og Brian Lindeskov Nielsen har sågar fået eget firma-logo, der er designet af selveste Brian Lindeskov Nielsens datter, Caterina. Foto: Anders Ranthe

De har også selv glæde af at komme ud og dele deres entusiasme med andre mennesker.

- Først og fremmest får vi jo noget socialt ud af det. Vi synes, det er hyggeligt at kunne komme ud til andre og give dem en aha-oplevelse. Det er helt klart det, der fylder mest for os, siger Brian Lindeskov Nielsen.

Annonce

Fremtiden

Foreløbigt har Gin på Hjul rullet ud til otte arrangementer. Efter sommerferien er de booket til to arrangementer, ligesom at arbejdskalderen allerede nu melder om en booking engang til næste år.

Imidlertid gør hverken Peter Hansen eller Brian Lindeskov sig nogen konkrete tanker om, hvilken slags forretning, at Gin på Hjul skal ende med at blive til.

- Lige nu er det primære for os at komme ud og give andre en oplevelse. Vi synes også selv, at det er hammer hyggeligt at komme ud til andre mennesker. Det er jo altid sjovt at se noget vokse. Selvfølgelig skal det også kunne løbe rundt for os. Men om vi på sigt skal have flere vogne til at køre rundt må tiden jo vise, siger Brian Lindeskov Nielsen.

https://modules.wearehearken.eu/fyens-nordfyn/embed/5816.js
Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Ny restaurant hitter med gigant-platte: Kunder tiltrækkes af knap et halvt kilo kød

Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Gin på Hjul: Socialopædagogerne Peter og Brian besluttede sig for at sælge gin

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Maritim ferielejr for udsatte børn fra hele landet på Enebærodde: - Alle børn har ret til gode minder

Ugeavisen Nordfyn

Kulturregion Fyn støtter Nordfyns Billedskole

Ugeavisen Nordfyn

Et lille stykke Belgien: Sabrina tog Team Rynkeby-holdet med hjem til barndomsbyen

Ugeavisen Nordfyn

Robin Saager Jakobsen er stadig i stødet: I 2021 kan han både fejre 50 års fødselsdag og 25 års jubilæum i Skamby El

Ugeavisen Nordfyn

Sommerunderholdningen er sikret: Ny natureventyrlig app inviterer til eventyrfortællinger og gåture i det nordfynske

Ugeavisen Nordfyn

Det ikk' så ringe endda: Fiskebilfirma vokser fra tre til 14 ansatte under coronaepidemien

Ugeavisen Nordfyn

Som 6-årig tændte ilden hos fynske Anna: Nu går hun efter finaleplads ved OL i Tokyo

Ugeavisen Nordfyn

Rekordmange tager på højskole til efteråret: - Det er helt unikt

Ugeavisen Nordfyn

Se billederne: Fed stemning, god musik og billige bajere til UngeFestival i Søndersø

Ugeavisen Nordfyn

Fiskebiler ruller ud med sushi på Nordfyn: Cafeejer indgår samarbejde med Storms Fisk

Ugeavisen Nordfyn

Fingernem ferie: På Flyvesandet Camping har børnene droppet telefon og wifi for at slå strikkerekord

Ugeavisen Nordfyn

Jesper cyklede oprindeligt for bjergeventyret: I dag er det først og fremmest holdkammeraterne, han kæmper for

Ugeavisen Nordfyn

Charme, selvtillid og lyst hår: Sjove timer i selskab med blondinen

Ugeavisen Nordfyn

Kunstkalender: Ole Runge ser frem mod 2022

Ugeavisen Nordfyn

Legeskibet og DR besøger Bogense igen

Ugeavisen Nordfyn

Voksenlegetøj: Bogense blandt landets mest usexede byer

Ugeavisen Nordfyn

Høje priser på materialer har ført til flere kompromiser i opførelsen af nyt fælleshus: Men nu går arbejdet med huset endelig i gang

Ugeavisen Nordfyn

Jubilæum: Sommerjazz på havnen i 20 år

Ugeavisen Nordfyn

Ejlskov skal være arena for DM i ny sport: Ballonmanden Lars etablerer onewheel forhindringsbane på sin mark

Ugeavisen Nordfyn

Hjemmelavet el: Boligforening udskifter diesel med grøn strøm

Ugeavisen Nordfyn

Nu er Hao klar: Torsdag får Bogense ny café og sushi-sted

Annonce