Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Grin på menuen: Bogense Revyen serverer lagkage i Fredskoven

BAT-folkene er endnu ikke begyndt at øve til Bogense Revyen 2019, så billedet her er fra 2018-revyen, der blev opført i HCA Boxen. Arkivfoto: Thomas Gregersen
To weekender i september og oktober inviterer Bogense Amatør Teater til traditionel revy, der denne gang spilles i teatersalen i Fredskoven.
Annonce

Bogense: Bogense Revyen 2019 bliver en traditionel lagkagerevy med lag rørt sammen af nordfynske begivenheder og personer, lag der henter ingredienserne fra begivenheder uden for det nordfynske og flere lag med ingredienser hentet fra posen med måder, vi mennesker omgås på.

Serveringen af lagkagen står Bogense Amatør Teater for, når de muntre amatørskuespillere igen inviterer til Bogense Revy. Revyen, der meget passende har titlen På skovtur, spiller i Fredskoven, Kristianslundsvej 1, i to weekender på kanten af efteråret, den 27. og 28. september og den 4. og 5. oktober. Alle aftener klokken 20.

I teatersalen i Fredskoven er der plads til 100, og hvis man vil spise først, er der fra klokken 18.30 revybuffet leveret af Bogense Hotel.

Ny på revyholdet i år er Jan Kenneth Larsen, men det er dog kun i Bogense-sammenhæng, at han er ny, for politibetjenten fra Odense har tidligere været med til at vinde DM i revy.

Ellers består BAT's revyhold af Annalaura Holy, Rikke Bach Eriksen, Heidi Kristensen, Rene Maløe og Klaus Svanborg Pedersen, mens Lasse Holy lige som sidste år påtager sig rollerne som både kapelmester og instruktør.

Holdet har været samlet en enkelt gang i juni, men ellers går de for alvor i gang midt i august. Derfor kan der ikke siges meget konkret om indholdet endnu.

- Men der kommer flere numre med lokalt indhold end sidste år, forudser Klaus Svanborg Pedersen. Og som en god lagkage, der kan give ondt i maven, hvis man spiser for meget, skulle Bogense Revyen 2019 gerne give publikum ondt i maven af at grine.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce