Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Guds ord og grønne bønner på tilbud

Sognepræst Ulrik Andersen stod for en kort børnevenlig fastelavnsgudstjeneste midt i butikken. Foto: Thomas Gregersen
Årets fastelavnsgudstjeneste i Søndersø foregik lige midt i Superbrugsen, fordi kirken er i gang med en større renovering.
Annonce

Søndersø: De var allesammen samlet i brugsen. Både manden i den lange sorte kjole, superhelten, enhjørningen og prinsessen. Hvis man ikke havde hørt om dagens arrangement i Superbrugsen i Søndersø, men bare kom for at hente sin leverpostej og to liter mælk, så kunne dagens handelstur blive en lettere bizar oplevelse.

Med stor tålmodighed ventede børnene på at få lov til, at tæske løs på tønderne og spise slik, mens de voksne prøvede at bevare et vist overblik i rækkerne mellem hylderne med slik og legetøj..

Søndersø Kirke er i gange med en større indvendig renovering og det betød, at byens børnefamilier søndag eftermiddag i stedet kunne kombinere ugens indkøb med kirkegang og tøndeslag.

Biblens historie om den blinde mand, der skulle have hjælp til at finde Jesus handlede i dagens anledning om at finde rundt mellem tilbudene i brugsen uden at kunne se.

- Så må man spørge om hjælp til at finde ud af, hvad der er rigtigt, lød det fra sognepræst Ulrik Andersen, der i dagens anledning var kravlet op på et improviseret alter af brugte europaller.

Efter den sidste salme fra de udleverede ark, var det tid til at slå løs på tønderne.

Der var mange fantasifulde udklædninger blandt børnene. Det kan godt være lidt svært ved at svinge igennem, når ens arme er pommes frittes. Foto: Thomas Gregersen

">

Den lille tønde ved de lidt større børn var temmelig sejlivet. Foto: Thomas Gregersen
Foto: Thomas Gregersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce