Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Hårslev er klar til festival

Fredag formiddag står i børnenes tegn. Først for de yngste fra dagpleje og børnehave og over middag for skolebørnene. Billedet her er fra festivalen i 2016. Arkivfoto
Årets Kirke-musik-festival i Hårslev Kirke byder på en weekend, hvor musik, teater og performance i mange forskellige gennemføres efter alle coronaforholdsregler.
Annonce

Hårslev: Allerede fredag formiddag begynder Hårslev Kirke at varme op til nogle oplevelsesrige festivaldage, hvor de yngste fra børnehave- og dagplejealderen kan høre Tine Skaus musikalske fortælling om David.

Klokken 16 åbnes festivalen officielt ved Hans Christian Hein, der er rektor ved Løgumkloster Kirkemusikskole.

Selv om kirkemusik indgår i festivalens navn, spænder programmet over en meget bred fortolkning lige fra Beatles og danske filmhits til tekster fra det gamle testamente tilsat beatmusik og til CS Nielsen, der bevæger sig i country og americanagenren.

- Vi har god plads og har taget alle de forholdsregler, der kan tages. Så man kan trygt deltage i festivalen, fortæller Nana Hauge, der er sognepræst i Hårslev Kirke.

Festivalen er blevet en tradition, hvor kirken siden 2014 har budt på mange store musikoplevelser.

Festivalen slutter søndag med en festivalgudstjeneste fra klokken 10, hvor Den Fynske Fløjtekvartet og kirkens børnekor medvirker.

Det fulde program kan ses på kirkens hjemmeside haarslev-kirke.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Åbent skib på Castor

Annonce