Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Hårslev er klar til håndboldskole med coronahensyn

Marcus Jespersen og Gustav Emil Bech Larsen er nogle af trænerne på Hårslevs sommerhåndboldskole for årgangene U13 - U15. Foto: Thomas Gregersen
Det er tredje gang, Hårslevs trænere inviterer til DHF håndboldskole i sommerferien. I år bliver der igen masser af oplevelser i en tæt komprimeret uge med hensyntagen til alle coronaregler.
Annonce

Hårslev: Med mellem 25 og 30 håndboldglade unge mennesker har det de seneste år været en succeshistorie for Hårslev GF at arrangere DHF's håndboldskole i slutningen af skolernes sommerferie.

I år er det tredje gang - og hovedparten af deltagerne kommer ikke fra den nordfynske landsbyklubs egne rækker.

- Det er lidt sjovt, at så mange kommer udefra. Langt de fleste spiller i andre klubber og kommer måske for at få en anden tilgang til spillet. Vi kan se på navnene, at der er flere gengangere fra de tidligere år, så de må jo også mene, de kan bruge træningen til noget, siger Gustav Emil Bech Larsen, der er en af trænerne på skolen.

Målet er at skabe god forståelse for håndbold og sætte gang i noget udvikling i deltagernes spil. Der er hentet gode trænere ind til at dække alle pladser på banen.

- Programmet kommer både til at indeholde sjove aktiviteter og håndboldrelaterede lege, men der bliver også meget, deltagerne kan tage med sig hjem. Der bliver spillet med harpiks og vi spiller kamp hver dag, fortæller Marcus Jespersen.

Håndboldskolen ruller i uge 32 - fra den 3. til den 7. august. Der trænes fra klokken 9 til 15 og der er stadig mulighed for at sikre sig en plads.

- Der plejer at være en rigtigt god stemning, hvor spillerne kommer ud og lærer nogle nye venner at kende og får nye input. Det gør vi også i høj grad som trænere, mener Gustav Emil Bech Larsen.

På Hårslev GF's facebookside kan man finde et link til at tilmelde sig årets håndboldskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce