Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Hæder: Havfruen giver skulderklap for turisme

Ulla Simonsen, med havfrue Dicte Kehlet Primholdt på skødet, blev hædret med prisen i 2019. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Det er blevet tid til at indstille kandidater til årets havfruepris. Indstillingerne skal være Turismens Venner i hænde senest den 8. september.

Bogense: I et corona-turistår der på mange måder har været noget helt ud over det sædvanlige, kunne der godt være nye overraskende kandidater til at modtage den nordfynske Havfruepris. Prisen er efterhånden en gammel hædersbevisning og er gennem årene blevet uddelt til personer, foreninger eller organisationer, der har ydet en særlig indsats for turismen i Bogense.

I en årrække fik de nordfynske havfruer dog lov at svømme rundt i fred, indtil for fem år siden, hvor den dengang nye forening Turismens Venner tog traditionen op igen.

I de senere år er prisen givet til blandt andet Rosenfestivalens Jette Kjærgaard, Bogense Kirkes organist Klaus Andersen, musiker Knud Skæg - og sidste år var det Ulla Simonsen, der fik den for at arrangere sommerens mange veteranbilstræf på havnen i Bogense.

Annonce

Turismens Venner Nordfyn er en forening af frivillige, der støtter mange forskellige aktiviteter, som er med til at fremme turismen på Nordfyn. Foreningen stiller blandt andet med frivillige til uddeling af velkomstposer til sejlende gæste, til Havnens Dag, til guidede cykelture, til Rosenfestivalen og meget mere.

- Priskomiteen vil gerne have et så bredt grundlag som muligt at vælge ud fra, så vi håber at mange vil være med til at indsende forslag til modtagere af Havfrueprisen 2020, siger Jørgen Kjeldsen, der er formand for Turismens Venner.


Priskomiteen vil gerne have et så bredt grundlag som muligt at vælge ud fra, så vi håber at mange vil være med til at indsende forslag til modtagere af Havfrueprisen 2020

Jørgen Kjeldsen


Forslag skal sendes på mail til jkjtvn@stofanet.dk og de skal være modtaget senest den 8. september.

Arkivfoto: Magnus Harkjær
Arkivfoto: Nils Svalebøg
Arkivfoto. Birgitte Carol Heiberg
Arkivfoto: Robert Wengler
ARKIVFOTO: JØRGEN HANSEN
Arkivfoto: Thomas Gregersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Vikingebrødre fra Otterup fortæller blodig historie: Velbevarede skeletter trækker tråde til engelsk nedslagtning

Annonce