Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Havudsigt: Stor interesse for Bogense Kyst-projekt

Bogense Kyst tager form. Bjarne Lambæk er bygherre på projektet. Foto: Thomas Gregersen
Efter coronaforsinkelser, et komplet nyt tag og to omgange med lokalplaner tager det tidligere Hotel Bogense Kyst nu for alvor form. Fire ud af de ni lejligheder er allerede solgt.
Annonce

Bogense: Selv novemberrusk og slagregn mod de store glaspartier kan ikke tage charmen af udsigten over Kattegat og Æbelø. Allerede nu, hvor der kun lige er skåret hul til glaspartierne og sat rå gasbetonvægge op, er interessen stor for lejlighederne i det tidligere Hotel Bogense Kyst. De kommende ejere af de ni lejligheder kommer da også til at have årstidernes skiften, havet og solnedgangene på nærmeste hold lige udenfor deres køkken/alrum.

Hotel Bogense Kyst har siden sin opførelse i 1980 levet et liv med skiftende ejere, men i det seneste år er det Bjarne Lambæk fra Odense VVS, der har bygget de 570 kvadratmeter om til ni ejerlejligheder på mellem 59 og 81 kvadratmeter.

- Ifølge den første tidsramme skulle vi have været færdige i efteråret, men lokalplanen måtte igennem to behandlinger, inden man fandt sig til rette. Så lukkede coronavirus den fabrik ned, der leverer vinduerne og endelig måtte vi lægge nyt tag på hele bygningen, siger Bjarne Lambæk.

Det nye tag har været den eneste bygningsmæssige overraskelse i projektet.

Nu hedder indflytningsdatoen for de første boliger i stedet den 1. maj og indtil videre er interessen stor.

Annonce

Kan ændres til helårsbeboelse

- Jeg går som regel og arbejder hernede i weekenderne, og der kommer nogen forbi hver weekend og kigger. Både lokale og folk udefra, fortæller Bjarne Lambæk, der ikke vil annoncere med lejlighederne, før døre og vinduer er kommet på plads.

Lejlighederne bliver i første omgang registreret som ferieboliger, men ligger i byzone og er bygget og isoleret således, at køberne kan søge om at ændre status til helårsboliger.

- Flere af dem jeg har talt med, har tænkt på at leje ud som feriebolig og så om nogle år flytte ind selv, når de sælger deres hus og vil ind i lidt mindre rammer, fortæller Bjarne Lambæk.


Flere af dem jeg har talt med, har tænkt på at leje ud som feriebolig og så om nogle år flytte ind selv, når de sælger deres hus og vil ind i lidt mindre rammer

Bjarne Lambæk


Byggeriet bliver vandskuret hvidt med store glaspartier.

- Det er faktisk kun den yderste skal, der bliver tilbage af hotellet. Det hele bliver meget vedligeholdelsesfrit, og så bliver der vaskekælder og opbevaringsrum i den store kælder, der tidligere rummede hotellets natklub, lyder det fra bygherren.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce