Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Helle er tilbage i By Kjeldsen

Helle Kjeldsen har samlet brugskunst, specialiteter og tøj i sin kælderbutik efter otte års pause. Foto: Thomas Gregersen
- Jeg har savnet det helt vildt, så det er dejligt at være her igen, siger Helle Kjeldsen, der for nylig har slået dørene op til sin nye butik.
Annonce

Bogense: Det har været et forår, som vi aldrig har oplevet før. Alligevel går det for alvor den rigtige vej med at få fyldt de tomme butiksvinduer på Nordfyn. I Bogense er Helle Kjeldsen netop vendt tilbage i gadebilledet med sin nye butik By Kjeldsen. Selvom der er gået otte år siden hun sidst drev butik i samme lokale, så føles det uvirkeligt.

- Det er som om jeg slet ikke har været væk, siger hun.

Tidligere har Helle Kjeldsen drevet butik med både brugskunst og tøj, men denne gang er tingene slået sammen.

Mange af Helle Kjeldsens tidligere kunder har allerede hørt om butikken på de sociale medier og har lagt vejen forbi kælderbutikken i Adelgade.

- Folk ved jo, at jeg står for gode ting i den fornuftige ende af prisskalaen og det gælder både indenfor tøj og brugskunst. Jeg vil hellere have en hurtig omsætning til fornuftige priser end at se på de samme varer alt for længe, lyder det med et grin fra butiksejeren.

Brugskunsten byder blandt andet på en række flotte ting i genbrugsglas fra Trademark Living og derudover vil der også være forskellige specialiteter i butikken.

Annonce

Åbnede i coronatid

- Det var allerede påskelørdag, jeg slog dørene op officielt. Men der var jo ikke et menneske i gaderne. Så det har virkelig været en stille start i coronaens skygge, fortæller Helle Kjeldsen.

I de seneste 14 dage har byen til gengæld været fuld af turister og lokale, der tydeligt har skulle tage revanche for små tre måneders isolation.

- Det var helt vildt her i weekenden, så det er fedt at være tilbage. Nu har jeg indrettet butikken, så der er mulighed for at holde afstand

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Annonce